Actions

LimeSurvey kézikönyv

From LimeSurvey Manual

This page is a translated version of the page LimeSurvey Manual and the translation is 100% complete.

Segítsen nekünk a kézikönyv frissítésében!
Ez a kézikönyv egy Wiki – csak jelentkezzen be LimeSurvey.org fiókjával, és kezdje el a szerkesztést!

Általános

A LimeSurvey segítségével a felhasználók gyorsan létrehozhatnak intuitív, hatékony online űrlapokat és felméréseket, amelyek a kisvállalkozásoktól a nagyvállalatokig bárki számára hasznosak lehetnek. A kérdőív szoftver önvezető a válaszadók számára. Ez a kézikönyv bemutatja, hogyan telepítheti az alkalmazást a saját szerverére (bár erősen ajánljuk a Cloud verziónkat a teljes támogatás érdekében), adminisztrálja a telepítést, valamint segítséget nyújt a felmérések készítőinek, rendszergazdáinak és felhasználóknak, akiknek jelentéseket kell készíteniük.

Az elmúlt néhány évben nagy felfutás ment végbe a fejlesztésben, ami számos új funkcióhoz és változáshoz vezetett. Frissítsen a LimeSurvey legfrissebb verziójára, hogy kihasználhassa az itt kiemelt funkciókat. Ha inkább a webes verziót szeretné használni, hagyja ki a letöltést.

A kézikönyv főbb fejezetei a jobb oldali dobozban találhatók. Ezen az oldalon lejjebb görgetve megtekintheti a teljes tartalomjegyzéket, és közvetlenül az Önt érdeklő témához ugorhat.

A keresőmező (a wiki jobb felső sarkában), az Általános GYIK és a Megkerülő megoldások listája segít, ha aggályai vannak. Ha közösségi segítséget keres, csatlakozzon vitafórumainkhoz, és nézze meg az IRC csatornát.

Ne feledje, hogy a LimeSurvey egy nyílt forráskódú, ingyenes szoftveralkalmazás. Hiányzót vagy helytelent lát? Akkor segíts nekünk megjavítani. Ez a dokumentáció egy wiki, amelyet Ön vagy bárki más szerkeszthet, vagy adományozhat, vagy megvásárolhat Basic, Expert, Enterprise csomagot a pricing oldalon keresztül, hogy támogassa a az alapvető fejlesztői csoport, aki megpróbál változtatni :)

Kézikönyv - Tartalomjegyzék


LimeSurvey fejlesztés


A LimeSurvey fordítása

Ha 'új fordításokat szeretne hozzáadni vagy fordítást javítani, kövesse az alábbi utasításokat:

A kódban való részvétel féléve

Google Summer of Code / Code-In Participation