Actions

Értesítések és adatok

From LimeSurvey Manual

This page is a translated version of the page Notifications & data and the translation is 100% complete.


Bevezetés

A válaszokkal kapcsolatos részletek választáblázatba való mentéséhez nyissa meg ezt a panelt. Elmentheti a hivatkozó URL-t, IP-címet, időzítéseket stb., amelyek segíthetnek mélyebb elemzések készítésében. A LimeSurvey lehetővé teszi a Google Analytics nyomkövetési azonosítójának használatát.

A panel eléréséhez kattintson a megfelelő felmérés beállítási lapjára: Beállítások > Értesítések és adatok


Adatkezelő panel

A következő lehetőségek állnak rendelkezésre:Dátumbélyegző

Engedélyezze a válaszok beküldésének időpontját.

IP-cím mentése

Ha engedélyezve van, a rendszer a felmérésben résztvevő IP-címét a válaszaival együtt tárolja.

Hivatkozó URL mentése

Ha az igen van kiválasztva, a hivatkozó URL a válaszokkal együtt kerül tárolásra.

Időzítések mentése

Ha engedélyezve van, a felmérés minden egyes résztvevője által a felmérés egyes oldalán eltöltött idő rögzítésre kerül.

Értékelési mód engedélyezése

Ennél a beállításnál engedélyezheti/letilthatja a felmérést.

A résztvevő mentheti és később folytathatja

Ez a beállítás lehetővé teszi, hogy a résztvevő elmentse válaszait, és egy későbbi időpontban kitöltse a kérdőívet felhasználónév és jelszó használatával. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ennek a nyílt felméréseknél vagy a névtelen válaszokat tartalmazó felméréseknél van a legtöbb értelme. Ha tokeneket használ, és a felmérés nem anonim, a legtöbb esetben jobb, ha aktiválja a Token-based response perstence.

Ha a beírt jelszót bizonyos bonyolultságú jelszóra szeretné kényszeríteni, használja a PasswordRequirement bővítményt.

Alap és részletes adminisztrátori értesítési e-mail

Ez a két mező lehetővé teszi, hogy értesítéseket vagy felmérési válaszokat küldjön bármely e-mail címre a felmérés elküldése után. Ezen e-mailek sablonjait a E-mail sablonok menü segítségével szerkesztheti. Több címzett is beállítható úgy, hogy a bejegyzéseket pontosvesszővel (;) választja el – pl. "yourname@test.com; myname@test.com;hisname@test.com" vagy (ha helyőrzőket használ) "yourname@test.com; {QUESTION.shown};{TOKEN:EMAIL}".


  HTML or text : A use HTML format token emails beállítást használja a rendszergazdai e-mailek formátuma.


Ha e-mailt szeretne küldeni a felmérés adminisztrátorának, használja a következőt: {ADMINEMAIL}. Vannak más módok is a cím megadására:
 1. Adjon meg egy adott e-mail címet (pl.: yourname@test.com);
 2. Írjon be egy SGQA-kódot, és a válasz a megadott e-mail címre kerül elküldésre. válaszoljon az adott kérdésre (használja a {QUESTION.shown} formátumot az ugyanúgy, ahogyan a korábbi válaszokból származó információkat);
 3. Adja meg a felmérés résztvevői táblázat mező nevét (csak akkor lehetséges, ha felmérése nem névtelen), és a választ egy résztvevő mezőből letöltött e-mail címre küldjük (használja a {TOKEN:EMAIL} vagy a {TOKEN:ATTRIBUTE_1} formátumot ugyanúgy, ahogyan a felmérésben résztvevőtől származó információkat használná fel asztal).


Google Analytics beállításai

A felmérés internetes forgalmáról további részletekért használja a Google Analytics szolgáltatást. Három lehetőség közül választhat:

  • "Nincs": A Google Analytics nem kerül felhasználásra.
  • "Használja az alábbi beállításokat": Ha ezt választja, a felmérés tulajdonosa beírhatja a Google Analytics adatait A nyomkövetési azonosító csak a megfelelő felméréssel együtt tárolandó. Választhat a három Google Analytics-stílus közül:
   • Ne használja a Google Analytics-et – tehát a {GOOGLE_ANALYTICS_JAVASCRIPT} egy üres karakterlánc.
   • Alapértelmezett Google Analytics – a {GOOGLE_ANALYTICS_JAVASCRIPT} a szabványos Google Analytics-et használja kódot, beillesztve a megfelelő Google Analytics-kulcsot.
   • SurveyName-[SID]/GroupName - A {GOOGLE_ANALYTICS_JAVASCRIPT} testreszabott Google Analytics-kódot tartalmaz az URL-cím {SURVEYNAME}-[{SID}]/{CSOPORTNÉV} néven történő naplózásához. Ez akkor lehet hasznos, ha elemezni szeretné a felmérésen keresztüli navigációs útvonalakat, az oldalanként eltöltött időt és az oldalankénti lemorzsolódási arányokat.
  • Globális beállítások használata: Ha be van jelölve, a felmérés ugyanazt fogja használni. A Google Analytics követési azonosítója a global settings részben említett követési azonosító, majd válassza ki a kívánt Google Analytics stílust.


Google Analytics követési azonosító ehhez a felméréshez: Lehetővé teszi a Google Analytics-szel való integrációt. A nyomkövetési azonosító beilleszthető a sablonokba a {GOOGLE_ANALYTICS_API_KEY} használatával. A Google Analytics által elvárt teljes JavaScript (beleértve a kulcsot is) a sablonokba foglalható a következőn keresztül: {GOOGLE_ANALYTICS_JAVASCRIPT}.


Template:Megjegyzés