Actions

Manual de LimeSurvey

From LimeSurvey Manual

This page is a translated version of the page LimeSurvey Manual and the translation is 100% complete.

Ajuda'ns a actualitzar aquest manual!
Aquest manual és un wiki: només heu d'iniciar sessió amb el vostre compte de LimeSurvey.org i començar a editar-lo!

General

LimeSurvey permet als usuaris crear ràpidament formularis i enquestes en línia intuïtius i potents que poden funcionar per a qualsevol, des de petites empreses fins a grans empreses. El programari de l'enquesta és d'autoguia per als enquestats. Aquest manual mostra com instal·lar l'aplicació al vostre propi servidor (tot i que recomanem la nostra versió al núvol per a un suport complet), administrar la instal·lació, així com donar suport als creadors d'enquestes, administradors i usuaris que necessiten generar informes.

Hi ha hagut un gran augment del desenvolupament en els últims anys, que ha comportat moltes funcions i canvis nous. Assegureu-vos d'actualitzar a la darrera versió de LimeSurvey per fer ús de totes les capacitats aquí destacades. Si preferiu utilitzar la versió web, ometeu la descàrrega.

Els capítols principals del manual es troben al quadre de la dreta. També podeu desplaçar-vos més avall en aquesta pàgina per veure la taula de continguts completa i anar directament al tema que us interessa.

El quadre de cerca (extrem superior dret de la wiki), la nostra Preguntes freqüents i la llista de Solucions alternatives us ajudaran si teniu algun dubte. Si busqueu ajuda de la comunitat, uniu-vos als nostres fòrums de discussió i consulteu el IRC de LimeSurvey.

Recordeu que LimeSurvey és una aplicació de programari lliure de codi obert. Trobeu que falta alguna cosa o heu vist quelcom incorrecte? Aleshores, ajudeu-nos a solucionar-ho. Aquesta documentació és un wiki que podeu editar vosaltres o qualsevol altra persona, o podeu donar o comprar un pla Basic, Expert, Enterprise a través de la pàgina pricing per ajudar-vos a donar suport al grup central de desenvolupament que intenta marcar la diferència :)

Manual - Taula de continguts


Desenvolupament de LimeSurvey


Traduint LimeSurvey

Si voleu afegir noves traduccions o corregir una traducció, seguiu aquestes instruccions:

Semestre de Participació en Codi

Estiu del codi de Google/Participació amb codis