Actions

ЛимеСурвеи Мануал

From LimeSurvey Manual

This page is a translated version of the page LimeSurvey Manual and the translation is 100% complete.

Помозите нам да ажурирамо овај приручник!
Овај приручник је Вики - само се пријавите са својим ЛимеСурвеи.орг налогом и почните да уређујете!

Опште

$лимесурвеи омогућава корисницима да брзо креирају интуитивне, моћне онлајн обрасце и анкете које могу да раде за свакога, од малих до великих предузећа. Софтвер за анкетирање је самоводећи за испитанике. Овај приручник показује како да инсталирате апликацију на сопствени сервер (иако ми топло препоручујемо нашу Цлоуд верзију за пуну подршку), администрирате инсталацију, као и подржите креаторе анкете, администраторе и кориснике који треба да генеришу извештаје.

У последњих неколико година дошло је до великог убрзања развоја, што је довело до многих нових функција и промена. Обавезно надоградите на [$урл најновију верзију] [хттпс://ввв.лимесурвеи.орг/ ЛимеСурвеи] да бисте искористили могућности које су овде истакнуте. Ако више волите да користите веб верзију, прескочите преузимање.

Главна поглавља приручника налазе се у оквиру са десне стране. Такође можете да скролујете наниже на овој страници да бисте видели комплетан садржај и прешли директно на тему која вас занима.

оквир за претрагу (горњи десни угао вики-ја), наша Генерал ФАК, и Воркароундс листа ће вам помоћи ако имате било каквих недоумица. Ако тражите помоћ заједнице, придружите се нашим [хттпс://ввв.лимесурвеи.орг/ен/форум/ форумима за дискусију] и проверите [ирц://ирц.фрееноде.нет/лимесурвеи|ЛимеСурвеи ИРЦ канал].

Запамтите да је $лимесурвеи бесплатна софтверска апликација отвореног кода. Видите да нешто недостаје или није тачно? Онда нам помозите да то поправимо. Ова документација је вики коју можете уређивати ви или било ко други, или можете [хттпс://донате.лимесурвеи.орг донирати] или купити Басиц, Екперт, Ентерприсе план преко странице [$урл прицинг] да бисте помогли у подршци основна развојна група покушава да направи разлику :)

Приручник - Садржај


ЛимеСурвеи Девелопмент


Транслатинг ЛимеСурвеи

Ако желите да додате нове преводе или исправите превод, пратите ова упутства:

Семестар учешћа кода

Гоогле Суммер оф Цоде / Цоде-Ин Партиципатион