Actions

Felmérés beállításai

From LimeSurvey Manual

This page is a translated version of the page Survey settings and the translation is 100% complete.

Bevezetés

A felmérés beállításai menü lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szerkesztsék a felméréshez kapcsolódó különböző beállításokat. Alapértelmezés szerint a következő felmérési beállítások állnak rendelkezésre:
A fenti képernyőképen két gomb van kiemelve. A felhasználók a felmérésbeállítások menü méreteinek átrendezésére használhatják őket. Ha át szeretné rendezni a fő felmérési beállítások menüt, húzza a menü jobb oldalát balra vagy jobbra a három pontra kattintva. Ha rákattint a balra nyílhegyre, a menü összecsukódik, és kis méretűvé válik, amíg meg nem marad az egyetlen ikonokkal ellátott oldalmenü. A felmérési beállítások menü alapértelmezett nézetéhez való visszatéréshez kattintson a jobbra nyíl hegyére a felmérés beállításai menü felett. Vigye az egeret az egyes opciók fölé, hogy megnézze, mit csinálnak az egyes ikonok.

Megjegyzés': A menü a Menü konfiguráció és a Menübejegyzések konfigurációja oldalakon módosítható/szerkeszthető. Ezek a LimeSurvey konfigurációs párbeszédablakból érhetők el. Javasoljuk, hogy csak haladó felhasználók szerkesszenek menüket.


Template:Megjegyzés

Áttekintés

Az áttekintő oldal áttekintést nyújt a felmérésről. Két részre oszlik:

  • Áttekintés eszköztár: Az eszköztár funkciói lehetővé teszik a felmérés elindítását/leállítását, logikájának ellenőrzését, mentését és exportálását, felmérésben résztvevők hozzáadását és manuális bevezetését. a felmérésben résztvevők adatai (abban az esetben, ha Ön offline felmérést végez);
  • Felmérés összefoglalója: A felmérés rövid összefoglalása.


A teljes leírást az Áttekintő panel wikioldalán találja.

Általános beállítások

A felmérés általános beállításai lehetővé teszik a felhasználó számára az alapvető felmérési információk szerkesztését, például a felmérés tulajdonosát, a rendszergazda e-mail címét és a felmérésben használt sablont.

További részletekért olvassa tovább az a következő wiki oldalt.

Szöveg elemek

A Felmérés szövegelemei panelen szerkesztheti a felmérés címét és leírását, az üdvözlő és befejező üzeneteket, a vég URL-t, valamint a tizedesjel és a dátum formátumát.

További részletekért nyissa meg a Szövegelemek felmérése részt.


Adatházirend-beállítások

Az ezen opció alatt megjelenő opciók a biztonsági szöveg/házirend beállításaihoz kapcsolódnak. Ezek azok a beállítások, amelyekkel a felmérésben résztvevőknek tisztában kell lenniük a felmérés kitöltése előtt.

További részletekért keresse fel wiki szakaszunkat az adatházirend-beállítások témakörben.

Témabeállítások

Ez a panel azoknak a felhasználóknak szól, akik szeretnék továbbfejleszteni sablonjaikat az öröklési funkció és a bootswatch témák használatával.

További részletekért látogasson el a témabeállítások című wiki szakaszunkra.


Bemutató

Ezen a panelen szerkesztheti a prezentációval és a navigációval kapcsolatos beállításokat. Ezek a változások hatással vannak arra, hogy a felmérés hogyan jelenik meg a felmérés résztvevői számára. Kiválaszthatja, hogy a kérdőív elején megjelenjen a kérdések száma, egy folyamatjelző sáv, vagy a felmérés befejezése után a felmérés aktuális statisztikái stb.

A teljes leírásért nyissa meg a következő link.

Résztvevő beállításai

Ebben a menüben szerkesztheti a felmérésben résztvevők különböző táblázatbeállításait. Dönthet például úgy, hogy anonimizálja a felmérésből kapott összes választ, vagy engedélyezheti a nyilvános felmérés regisztrációját.

A lehetőségek teljes leírását a felmérés résztvevőinek kezelése című wiki részben találja.

Értesítések és adatok

Ha a válaszokkal kapcsolatos részleteket el szeretné menteni a választáblázatokba, nyissa meg ezt a panelt. Elmentheti a hivatkozó URL-t, IP-címet, időzítéseket stb., amelyek segíthetnek mélyebb elemzések készítésében. Ezenkívül a LimeSurvey lehetővé teszi a Google Analytics nyomkövetési azonosítójának használatát.

További magyarázatokért olvassa el az értesítések és adatkezelési beállítások című részt.


Kiadás és hozzáférés

Ezzel a beállítással a felmérés adminisztrátora kiválaszthatja, hogy a felmérés résztvevői milyen módon férhessenek hozzá a felméréshez (pl. CAPTCHA kódok használhatók a felmérés biztonságának növelésére). Sőt, innen is beállíthat egy kezdési/lejárati dátumot/időt.

Az egyes opciókkal kapcsolatos további részletekért olvassa el a Kiadás és hozzáférés című kézikönyvünket.