Actions

LimeSurvey Handleiding

From LimeSurvey Manual

This page is a translated version of the page LimeSurvey Manual and the translation is 100% complete.

Help ons om de handleiding actueel te houden!
Log in op uw LimeSurvey.org account en werk de handleiding, een wiki, bij!

Algemeen

Met LimeSurvey kunnen gebruikers snel intuïtieve, krachtige online formulieren en enquêtes maken die geschikt zijn voor iedereen, van kleine tot grote bedrijven. De enquêtesoftware is zelfsturend voor de respondenten. Deze handleiding laat zien hoe u de applicatie op uw eigen server installeert (hoewel we onze Cloud-versie ten zeerste aanbevelen voor volledige ondersteuning), de installatie beheert en enquêtemakers, beheerders en gebruikers ondersteunt die rapporten moeten genereren.

De laatste jaren is er veel functionaliteit toegevoegd. Zorg er daarom voor dat je de nieuwste versie van de software gebruikt zodat je alle mogelijkheden die hier beschreven zijn, kunt gebruiken. Als je de Cloud versie gebruikt dan hoef je LimeSurvey niet te downloaden.

De belangrijkste hoofdstukken van de handleiding bevinden zich in het vak aan de rechterkant. U kunt op deze pagina ook verder naar beneden scrollen om de volledige inhoudsopgave te zien en direct naar het onderwerp te gaan waarin u geïnteresseerd bent.

Gebruik de "zoekbox" bovenaan de pagina aan de rechterkant, de Algemene vragen en Tijdelijke oplossingen als je ondersteuning nodig hebt. Of neem contact op met medegebruikers in onze forums of probeer het IRC channel.

Bedenk dat LimeSurvey opensource, vrije software is. Zie je iets dat niet klopt of mist? Help ons dan. Deze documentatie is een Wiki die door iedereen aangevuld kan worden. Of doneer een bedrag of koop de Basic, Expert of Enterprise-versie om verdere ontwikkeling mogelijk te maken.

Inhoudsopgave handleiding


LimeSurvey-ontwikkeling


Vertalen LimeSurvey

Als u nieuwe vertalingen wilt toevoegen of een vertaling wilt corrigeren, volgt u deze instructies:

Semester van Code Participatie

Google Summer of Code / Code-In deelname