Actions

A kérdések és kérdéscsoportok átrendezése

From LimeSurvey Manual

This page is a translated version of the page Reorder questions and question groups and the translation is 100% complete.


Template:Megjegyzés


Bevezetés

A kérdések és/vagy kérdéscsoportok átrendezéséhez a Beállítások lapon kattintson a Kérdések/kérdéscsoportok átrendezése lehetőségre.

Megjegyzés: Ha a menüelem nem látható, próbálja meg visszaállítani a menüelemeket az alapértelmezett állapotba.


Megjelenik a 'Kérdéscsoportok/kérdések rendezése oldal.A kérdéscsoportok alapértelmezés szerint kibontott módban jelennek meg.

Ne felejtse el megnyomni a mentés/mentés és bezárás gombot, ha végzett a kérdések és kérdéscsoportok sorrendjének szerkesztésével.

Template:Megjegyzés

Kérdések átrendezése

A kérdés sorrendjének módosításához kattintson a kérdésre, és húzza az új helyre. Elhelyezhető akár azon a kérdéscsoporton belül, amelyhez már tartozik, vagy egy másik kérdéscsoporton belül.Ebben a példában a „Nem” kérdés helyzete megváltozott. Hint:


Kérdéscsoportok átrendezése

A kérdéscsoportok átrendezéséhez kattintson a csoportra, és húzza a kívánt helyre.A példában az „Egyszeres választásos kérdés” csoport helyzete megváltozott:Template:Tipp

Alternatív lehetőség a kérdések és kérdéscsoportok átrendezésére

A kérdések és kérdéscsoportok sorrendjét a Struktúra fül alatt található Felmérés szerkezete részben is módosíthatja. Kattintson a kérdés (csoport) neve előtt található háromsoros szimbólumra, és húzza a kívánt helyre.  Figyelem : A kérdések az "átrendezési panelen" beállított sorrendnek megfelelően jelennek meg. A körülmények azonban megakadályozhatják a kérdések átrendezését. Ebben az esetben először törölnie kell vagy módosítania kell a vonatkozó feltételeket.