Actions

Felmérés menü

From LimeSurvey Manual

This page is a translated version of the page Survey menu and the translation is 100% complete.
Other languages:
Deutsch • ‎English • ‎Nederlands • ‎Tiếng Việt • ‎dansk • ‎español • ‎français • ‎italiano • ‎magyar • ‎polski • ‎română • ‎slovenščina • ‎български • ‎日本語

Bevezetés

A Beállítások fül alatt a Felmérés beállításai és a Felmérés menü található. Ez a wiki rész a Felmérés menü-t fedi le.


Survey menu options settings tab.png


Help.png Ha többet szeretne megtudni a felmérés lehetőségeiről, kattintson a következő link.

Kérdéslista

A kérdések listájának megtekintéséhez kattintson a Kérdések listázása' gombra. A felmérés kérdéseinek listája egy táblázatban jelenik meg, az utolsó oszlopban gyorsbillentyűkkel.

További részletekért olvassa el wikioldalunkat erről a lehetőségről.

Csoportlista

A felmérési kérdéscsoportok listájának megtekintéséhez kattintson a Kérdéscsoportok listázása' lehetőségre. Minden csoport egy táblázatban jelenik meg.

További részletekért olvassa el a következő wikioldalt.

A kérdések és kérdéscsoportok átrendezése

Ha áttekintést szeretne kapni felmérése általános felépítéséről, kattintson a Kérdések/kérdéscsoportok átrendezése gombra. Ez lehetővé teszi a kérdések és kérdéscsoportok átrendezését.

További részletekért olvassa el wikioldalunkat erről a lehetőségről.

A felmérés résztvevői

Meghívhat egy adott csoportot, hogy vegyen részt a felmérésben, hogy nyomon követhesse, kik töltötték ki a felmérést, és kik nem, és biztosítsák, hogy minden személy csak egyszer vegyen részt. Ehhez kattintson a Felmérés résztvevői gombra, és csak azokat a személyeket adja hozzá, akiket ki szeretne tölteni a kérdőívvel..

A funkció részletesebb bemutatásához nyissa meg a következő linket.

Kvóták

A kvóta arra szolgál, hogy korlátozza az aktív felmérésben meghatározott embercsoportok válaszait. A kvóták meghatározásához gyakran használt attribútumok közé tartozik a nem, az életkor, a faj, a tartomány/állam. Kvóta hozzáadható az ablak jobb oldalán található Új kvóta hozzáadása gombra kattintva.

További részletekért nyissa meg a következő linket a kvótái és felhasználásuk oldalon.

Értékelések

A LimeSurvey tartalmaz egy olyan funkciót, amely lehetővé teszi a felmérés adminisztrátora számára, hogy felmérési „értékeléseket” készítsen a résztvevők számára – akár többnyelvű felmérések esetén is. Az értékelések olyan szabályok, amelyek a kérdőívre adott válaszokat közvetlenül annak elküldése után értékelik, és szövegblokkokat jelenítenek meg a felmérésben résztvevő számára (az értékelés alapján).

A használatáról további részletekért tekintse meg a wiki-oldalunkat.

Felmérés engedélyei

Egyes esetekben az adminisztrátor nem kíván globális engedélyt adni egy felhasználónak (pl. fordítónak) egynél több felméréshez. Ezért hozták létre a felmérési engedélyek panelt, hogy megkönnyítsék az engedélyek kiosztását a különböző felhasználók számára a globális engedélyrendszer használata nélkül. Ha többet szeretne megtudni a globális és felmérési engedélyekről, nyissa meg a következő wiki szakaszt.

A felmérési engedélyekkel és használatukkal kapcsolatos további részletekért kattintson a következő link.

E-mail sablonok

Az e-mail sablonok személyre szabott meghívók, emlékeztetők, visszaigazolások és regisztrációs e-mailek küldésére szolgálnak a felmérés résztvevőinek (a felmérés résztvevői táblázatából). A felmérés adminisztrátorának (adminisztrátorainak) küldött szabványos alap (vagy részletes) adminisztrátori értesítéseket is szerkesztheti.

További információért nyissa meg az email templates wiki részt.

Panel integráció

Beállíthatja, hogy mely további URL-paramétereket fogadja el felmérése (ezek a paraméterek a felmérés kezdő URL-jéhez csatolódnak).

További részletekért lásd a wiki panelintegráció című részt.

Források

Itt a HTML-szerkesztőben feltöltött képeket és médiafájlokat kezelheti.

További részletekért tekintse meg a külsõ források használatáról szóló wiki részt a felmérésében.

Egyszerű bővítmények

Important.png  Figyelem : Feldolgozás alattTovábbi részletekért tekintse meg a wiki szakaszt a plugin menüben.