Actions

A mentett, de be nem küldött válaszok megtekintése

From LimeSurvey Manual

This page is a translated version of the page View saved but not submitted responses and the translation is 100% complete.


Bevezetés

A Megtekintés és mentett, de nem elküldött válasz jelenik meg, ha a a résztvevők menthetik és később folytathatják beállítás engedélyezve van.Ha engedélyezve van, kattintson a Válaszok elemre, és nyissa meg azon felhasználók listáját, akik úgy döntöttek, hogy megtekintik és elmentik, de nem küldik el válaszukat:Template:Megjegyzés


A betöltés után a "mentett válaszok" tábla betöltődik:A mentett választáblázat a következő oszlopokat tartalmazza:

  • ID: a mentett, de el nem küldött válasz azonosítója. Vegye figyelembe, hogy eltér a választáblázatban tárolttól!
  • Műveletek: két művelet hajtható végre:
    • Bejegyzés szerkesztése: ha rákattint, átirányít az bejegyzési adatok oldalára, amely megfelel a megfelelő válasz
    • Bejegyzés törlése: kattintson a piros kuka gombra a válasz bejegyzés törléséhez
  • Identifier: a válaszadó által a válasz mentéséhez használt felhasználónév
  • IP-cím: ez a mező üres mindaddig, amíg az IP-cím attribútum nincs engedélyezve (alapértelmezés szerint le van tiltva)
  • Mentés dátuma: Az a dátum, amikor a válaszadó elmenti a válaszát
  • E-mail cím: a válaszadóknak nem kötelező kitölteni (hasznos, ha anonimizált válaszokkal dolgozik)! További részletekért lásd a következő részt.


Hogyan mentheti el a választ és küldheti el később

A Folytatás később gomb a képernyő jobb felső sarkában található, amikor a válaszadó kitölti a kérdőívet:Template:Megjegyzés


A kattintás után a következő oldal jelenik meg:A következő mezők jelennek meg: name, jelszó, jelszó ismétlése és e-mail cím. A négy mezőből csak az "e-mail címet" nem kell kitölteni (célszerű a válaszadók anonimitását biztosítani). Ha azonban nincs kitöltve, a válaszadó nem kap e-mailt az ezen az oldalon kitöltött adatokkal (a felhasználónév és a válasz mentéséhez használt jelszó későbbi eléréshez). Ezért vagy emlékeznie kell a névre és a jelszóra, amit a dobozokba írt, vagy az adatokat helyileg el kell mentenie a gépére, mielőtt a "mentés" gombra kattintana.

Ha elkészült, bezárhatja az oldalt/böngészőt.
Ha onnan folytatni szeretné, ahol abbahagyta, nyissa meg a felmérés linkjét, és keresse meg a képernyő jobb felső sarkában a Befejezetlen felmérés betöltése gombot:Miután rákattintott, meg kell adnia hitelesítő adatait, hogy továbbra is onnan töltse ki a kérdőívet, ahol abbahagyta: