Actions

LimeSurvey Manual

From LimeSurvey Manual

This page is a translated version of the page LimeSurvey Manual and the translation is 100% complete.

Auta meitä päivittämään tämä käsikirja!
Tämä käsikirja on Wiki - kirjaudu vain sisään LimeSurvey.org-tililläsi ja aloita muokkaaminen!

Yleinen

LimeSurveyn avulla käyttäjät voivat luoda nopeasti intuitiivisia, tehokkaita verkkolomakkeita ja kyselyjä, jotka voivat toimia kenelle tahansa pienyrityksistä suuriin yrityksiin. Kyselyohjelmisto on itseohjautuva vastaajille. Tämä opas näyttää, kuinka voit asentaa sovelluksen omalle palvelimellesi (vaikka suosittelemme vahvasti pilviversiotamme täyden tuen saamiseksi), hallita asennusta sekä tukea kyselyiden luojia, järjestelmänvalvojia ja käyttäjiä, joiden on luotava raportteja.

Kehitys on lisääntynyt viime vuosina, mikä on johtanut moniin uusiin ominaisuuksiin ja muutoksiin. Muista päivittää LimeSurvey:n uusimpaan versioon, jotta voit hyödyntää tässä korostettuja ominaisuuksia. Jos haluat käyttää verkkoversiota, ohita lataus.

Käsikirjan pääluvut sijaitsevat oikealla olevassa laatikossa. Voit myös vierittää alaspäin tällä sivulla nähdäksesi täydellisen sisällysluettelon ja siirtyä suoraan sinua kiinnostavaan aiheeseen.

Hakukenttä (wikin oikea yläkulma), Yleiset FAQ- ja Ohjelmat-luettelomme auttavat sinua, jos sinulla on huolenaiheita. Jos etsit yhteisön apua, liity [1] ja tarkista IRC-kanava.

Muista, että LimeSurvey on avoimen lähdekoodin ilmainen ohjelmistosovellus. Näetkö jotain puuttuvaa tai väärin? Auta meitä sitten korjaamaan se. Tämä dokumentaatio on wiki, jota sinä tai joku muu voi muokata, tai voit lahjoittaa tai ostaa perus-, asiantuntija- tai yrityssuunnitelman pricing -sivun kautta tukeaksesi ydinkehitysryhmä yrittää vaikuttaa :)

Käsikirja - Sisällysluettelo


LimeSurvey Development


Käännetään LimeSurveyä

Jos haluat 'lisätä uusia käännöksiä' tai 'korjata käännöstä, seuraa näitä ohjeita:

Koodiosallistuminen lukukausi

Google Summer of Code / Code-In Participation