Actions

Ръководство за LimeSurvey

From LimeSurvey Manual

Revision as of 16:55, 16 February 2024 by FuzzyBot (talk | contribs) (Updating to match new version of source page)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)

Помогнете ни да актуализираме това ръководство!
Това ръководство е Wiki - просто влезте с вашия акаунт в LimeSurvey.org и започнете да редактирате!

Общо

LimeSurvey позволява на потребителите бързо да създават интуитивни, мощни онлайн формуляри и анкети, които могат да работят за всеки от малък бизнес до голям бизнес. Софтуерът за проучването се самонасочва за респондентите. Това ръководство показва как да инсталирате приложението на вашия собствен сървър (въпреки че силно препоръчваме нашата облачна версия за пълна поддръжка), да администрирате инсталацията, както и да поддържате създатели на анкети, администратори и потребители, които трябва да генерират отчети.

През последните няколко години имаше голям ръст в развитието, което доведе до много нови функции и промени. Не забравяйте да надстроите до най-новата версия на LimeSurvey, за да използвате подчертаните тук възможности. Ако предпочитате да използвате уеб версията, пропуснете изтеглянето.

Основните глави на ръководството са разположени в полето вдясно. Можете също така да превъртите надолу на тази страница, за да видите пълното съдържание и да отидете директно до темата, която ви интересува.

Полето за търсене (горния десен ъгъл на wiki), нашият Общи често задавани въпроси и Заобиколни решения списък ще ви помогнат, ако имате някакви притеснения. Ако търсите помощ от общността, присъединете се към нашите дискусионни форуми и проверете IRC канал.

Не забравяйте, че LimeSurvey е безплатно софтуерно приложение с отворен код. Виждате нещо липсващо или неправилно? Тогава ни помогнете да го поправим. Тази документация е уики, което може да се редактира от вас или някой друг, или можете да дарите или да закупите план Basic, Expert, Enterprise чрез страницата pricing, за да подпомогнете поддръжката на основна група за развитие, която се опитва да направи разлика :)

Ръководство - Съдържание


LimeSurvey Development


Превод на LimeSurvey

Ако искате да добавите нови преводи или коригирате превод, моля, следвайте тези инструкции:

Семестър на участие в кода

Лятото на кодирането на Google / Участието в Code-In