Actions

Manual till LimeSurvey

From LimeSurvey Manual

Translation in progress/Översättning pågår

LimeSurvey tillåter användarna att snabbt skapa innovativa, kraftfulla, webbaserade fråge-och-svars enkäter som kan fungera för tiotusentals deltagare utan smärre ansträngningar. Enkätprogramvaran sig själv är självguidade för respondenterna som deltar. Denna manual fokuserar på områden såsom hur man installerar programvara, administration, och support för enkätskapande, administration och rapportgenerering mellan användare.

För att få en överblick over den stora bredden over frågetyper, läs mer om det på Frågetyper.

Det har skett en betydande utveckling de senaste åren, som har lett till många nya funktioner och förändringar. Se till att du alltid använder den senaste versionen för att kunna använda de funktioner som tas upp här.

Kolla till höger för huvudkapitelna till manualen. Börja med det kapitel som är lämpligast för dig och navigera genom att använda pilknapparna som är placerade vid toppen på varje sida page Button-structure-navigation.png. Annars, scrolla ned ytterligare för att se en komplett lista över allt innehåll här och gå direkt till det ämne som intresserar dig.

Hittar du fortfarande inte det du är ute efter? Glöm inte att använda den generella sökrutan, vår FAQ och vår Lista över genvägar till lösningar, och kolla i vårt diskussionsforum.

Glöm inte att LimeSurvey är en open-source, gratis program applikation. Ser du något som saknas eller inte stämmer? Hjälp oss att fixa det. Denna dokumentation är en Wiki som kan bli redigerad av dig eller någon annan. Eller  donera för att hjälpa oss att stödja kärnan av utvecklingsgruppen som försöker göra en skillnad.

Fullständig lista av innehåll