Actions

QS

QS: Drugi komentar je obvezen

From LimeSurvey Manual

This page is a translated version of the page QS:Other comment mandatory and the translation is 100% complete.


'Drugo:' komentar obvezen (other_comment_mandatory)

Opis

Velja le za obvezna vprašanja, ki imajo možnost "drug odgovor", pri kateri lahko udeleženec odgovori s prostim besedilom ("drug komentar").

Ko je ta nastavitev aktivirana in udeleženec izbere drug odgovor ("drugo potrditveno polje" ali "drugi odgovor na seznamu"), bo moral podati komentar v vnosno polje "Drugi komentar", da lahko nadaljuje na Naslednja stran.

Upoštevajte, da ta možnost ni na voljo za Vprašanja z več možnostmi, ker stanje potrditvenega polja "Drugo" ni zabeleženo v bazi podatkov za to vrsto vprašanja, beleži se le vsebina. To pomeni, da je preverjanje potrditvenega polja »drugo« samo vizualni učinek, ki je smiseln samo, če je besedilno polje izpolnjeno: zato se za to vrsto vprašanja predvideva, da je »other_comment_mandatory« nastavljen.

'Razpoložljive možnosti

  • Vklopljeno
  • Izklopljeno (privzeto)

Primer

Če je aktivirano za vprašanje »Več možnosti s komentarji« in uporabnik vnese vrednost v levi del Drugega odgovora, vendar ne vnese besedila v Drugi komentar, bo prikazano opozorilno sporočilo, ko bo poskušal nadaljevati na Naslednja stran.


Kategorija:Nastavitve vprašanjKategorija:Možnosti logike vprašanj