Actions

QS

QS: Anden kommentar er obligatorisk

From LimeSurvey Manual

This page is a translated version of the page QS:Other comment mandatory and the translation is 100% complete.


'Andet:' kommentar obligatorisk (other_comment_mandatory)

Beskrivelse

Det gælder kun for obligatoriske spørgsmål med mulighed for "andet svar", hvor deltageren kan give et fritekstsvar ("anden kommentar").

Når denne indstilling er aktiveret, og deltageren vælger det andet svar ("andet afkrydsningsfelt" eller "andet svar på en liste"), skal han give en kommentar i inputfeltet "Anden kommentar" for at fortsætte til Næste side.

Bemærk, at denne mulighed ikke er tilgængelig for Multiple Choice-spørgsmål, fordi "Andet" afkrydsningsfeltets status ikke er registreret i databasen for denne spørgsmålstype, kun indholdet, der registreres. Det betyder, at afkrydsning af "andet" afkrydsningsfeltet kun er en visuel effekt, der kun er meningsfuld, hvis tekstboksen er udfyldt: det er grunden til, at other_comment_mandatory antages at være indstillet for denne spørgsmålstype.

Tilgængelige muligheder

  • On
  • Off (standard)

Eksempel

Hvis den er aktiveret for et "Flere indstillinger med kommentarer"-spørgsmål, og brugeren indtaster en værdi i venstre del af Anden-svaret, men ikke indtaster tekst i Anden kommentar-delen, vil en advarselsmeddelelse blive vist, når han forsøger at fortsætte til Næste side.


Kategori:SpørgsmålsindstillingerKategori:Spørgsmålslogikindstillinger