Actions

QS

QS: Alte comentarii obligatorii

From LimeSurvey Manual

This page is a translated version of the page QS:Other comment mandatory and the translation is 100% complete.


'Altele:' comentariu obligatoriu (other_comment_obligatoriu)

Descriere

Se aplică doar întrebărilor obligatorii care au opțiunea „alt răspuns” în care participantul poate da un răspuns în text liber („alt comentariu”).

Când această setare este activată și participantul selectează celălalt răspuns („altă casetă de selectare” sau „alt răspuns dintr-o listă”), atunci va trebui să dea un comentariu în caseta de introducere „Alt comentariu” pentru a trece la pagina următoare.

Rețineți că această opțiune nu este disponibilă pentru „Întrebările cu alegere multiplă” deoarece starea casetei de selectare „Altele” nu este înregistrată în baza de date pentru acest tip de întrebare, fiind înregistrat doar conținutul. Aceasta înseamnă că bifarea casetei de selectare „altul” este doar un efect vizual care are sens doar dacă caseta de text este completată: de aceea se presupune că „other_comment_mandatory” este setat pentru acest tip de întrebare.

Opțiuni disponibile

  • Activat
  • Dezactivat (implicit)

Exemplu

Dacă este activat pentru o întrebare „Opțiuni multiple cu comentarii” și utilizatorul introduce o valoare în partea stângă a răspunsului Alt, dar nu introduce text în partea Alte comentarii, va fi afișat un mesaj de avertizare când încearcă să treacă la pagina următoare.


Categoria:Setări întrebăriCategoria:Opțiuni logice întrebări