Actions

QS

QS: Egyéb megjegyzés kötelező

From LimeSurvey Manual

This page is a translated version of the page QS:Other comment mandatory and the translation is 100% complete.


'Egyéb:' megjegyzés kötelező (egyéb_megjegyzés_kötelező)

Leírás

Csak azokra a kötelező kérdésekre vonatkozik, amelyeknél a résztvevő szabad szöveges választ adhat ("egyéb megjegyzés"), amelyeknél a résztvevő „egyéb válasz” opciót tartalmaz.

Ha ez a beállítás aktiválva van, és a résztvevő kiválasztja a másik választ (az "egyéb jelölőnégyzet" vagy "egyéb válasz a listában"), akkor megjegyzést kell adnia az "Egyéb megjegyzés" beviteli mezőbe, hogy továbbléphessen a következő oldal.

Ne feledje, hogy ez a lehetőség nem érhető el a Többválasztós kérdések esetén, mert az "Egyéb" jelölőnégyzet állapota nem kerül rögzítésre az adatbázisban ennél a kérdéstípusnál, csak a tartalom rögzítése. Ez azt jelenti, hogy az "egyéb" jelölőnégyzet bejelölése csak egy vizuális hatás, aminek csak akkor van értelme, ha a szövegmező ki van töltve: ezért feltételezzük, hogy ennél a kérdéstípusnál az other_comment_mandatory be van állítva.

'Elérhető opciók

  • Be
  • Ki (alapértelmezett)

Példa

Ha aktiválva van egy „Több lehetőség megjegyzésekkel” kérdésnél, és a felhasználó beír egy értéket az Egyéb válasz bal oldali részébe, de nem ír be szöveget az Egyéb megjegyzés részbe, figyelmeztető üzenet jelenik meg, amikor megpróbál továbblépni a következő oldal.


Kategória:KérdésbeállításokKategória:Kérdéslogikai beállítások