Actions

Setări pentru participanți

From LimeSurvey Manual

This page is a translated version of the page Participant settings and the translation is 100% complete.


Introducere

Din acest panou, puteți edita diferite setări ale tabelului participanților la sondaj. De exemplu, puteți alege să anonimizați toate răspunsurile pe care le obțineți dintr-un sondaj sau să permiteți înregistrarea unui sondaj public. Reprezintă împreună cu panoul Participanți la sondaj o caracteristică puternică a LimeSurvey.

Pentru a accesa aceste setări, Setări participant din meniul Setări.


Panou de setări pentru participant

Sunt disponibile următoarele opțiuni:Setați lungimea simbolului la

De obicei, valoarea implicită de 15 (valoare maximă acceptată: 35) cifre nu trebuie modificată. Cu toate acestea, dacă doriți să modificați această setare, vă rugăm să introduceți un număr (X) care este mai mare de 5. Dacă numărul introdus este mai mic de 5, acesta va fi convertit la valoarea implicită de 15. La generarea de jetoane, toate jetoanele vor folosi o lungime de X cifre.


Răspunsuri anonimizate

Această opțiune vă permite să determinați dacă răspunsurile la sondaj sunt corelate cu informațiile din tabelul participanților la sondaj sau sunt păstrate „anonim”. Valoarea implicită este „Nu”. Dacă alegeți „Da”, atunci sondajul dvs. este setat să anonimizeze răspunsurile - „Nu va exista nicio modalitate de a conecta răspunsurile și participanții”. Nici măcar administratorul nu va putea conecta datele de răspuns și datele participanților. Cu toate acestea, veți putea întotdeauna să vizualizați în mod specific fiecare răspuns introdus de participanții dvs. la sondaj. Astfel, analizele individuale și anonime se mai pot face.


  Atenție : Dacă această funcție este activată, data de trimitere a răspunsului și data de finalizare a simbolului sunt întotdeauna setate la 1980-01-01 00:00, indiferent de alte setări. Invalidarea datei de trimitere asigură nicio potrivire cu jurnalele serverului web în care cheia simbolului ar putea apărea atunci când este început un sondaj. Invalidarea datei de finalizare a indicativului garantează că nu puteți alinia ordinea răspunsurilor trimise la ordinea datei/ora indicativei.Activați persistența răspunsului bazat pe simboluri

Dacă sondajul dvs. folosește simboluri și răspunsurile dvs. nu sunt anonimizate, vă recomandăm să activați această funcție. Dacă activați această opțiune, participanții dvs. vor putea părăsi sondajul și vor putea relua mai târziu în orice moment „fără” să utilizeze funcția „Reluați mai târziu” - de exemplu, atunci când sunt distrași sau când browserul lor se blochează. Făcând clic din nou pe linkul de invitație, ei își vor găsi răspunsurile la sondaj încă la locul lor când se întorc la sondaj și chiar se vor găsi pe aceeași pagină în care se aflau înainte de a pleca.

Permiteți răspunsuri multiple sau actualizați răspunsurile cu un singur simbol

Dacă această opțiune este activată, participanții vor putea reveni la sondajul lor făcând clic pe linkul de invitație, chiar dacă au trimis deja sondajul.

  • Dacă sondajul este anonim sau „Activați persistența răspunsului pe bază de simbol” este setat la „Nu”, aceasta va „adăuga un răspuns nou”.
  • Dacă sondajul nu este anonim și persistența răspunsului bazat pe simboluri este activată, utilizatorul va „actualiza răspunsurile existente”. Dacă cota este activată: răspunsul trimis nu este verificat, participantul poate actualiza răspunsul de activare a cotei și poate seta o valoare în afara cotei.

Permiteți înregistrarea publică

Dacă utilizați indicative pentru a controla accesul la sondaj, singurele persoane care pot folosi sondajul sunt cele care au o înregistrare și un simbol unic alocat în tabelul participanților la sondaj. Dacă doriți să utilizați jetoane, dar și să permiteți înregistrarea publică, setați această opțiune la „Da”. Setarea „Da” va permite unui vizitator să-și înregistreze numele și adresa de e-mail. Scriptul va crea o nouă intrare în tabelul de participanți la sondaj pentru această persoană, apoi îi va trimite un e-mail de invitație. Scriptul se va asigura că doar o singură persoană per adresă de e-mail poate completa sondajul.

Utilizați formatul HTML pentru e-mailurile cu simboluri

Când este activat, toate e-mailurile trimise prin interfața de gestionare a sistemului de e-mail LimeSurvey (invitație, memento, confirmare) vor fi formatate ca HTML. Apoi veți putea folosi formatarea bogată pentru aceste e-mailuri. Valoarea implicită este „Da”.

Începând cu versiunea 4.x, când utilizați formatul HTML, va fi disponibil un editor WYSIWYG pentru a edita șabloanele de e-mail.

Această setare este folosită pentru e-mail de notificări de bază și detaliate pentru administratori de asemenea.
  Atenție : Când activați sau dezactivați această funcție, va trebui să verificați din nou dacă șabloanele dvs. de e-mail sunt încă afișate așa cum doriți.


Trimite e-mailuri de confirmare

Dacă este activată, participantul va primi un e-mail de confirmare că sondajul a fost trimis.