Actions

Setările sondajului

From LimeSurvey Manual

This page is a translated version of the page Survey settings and the translation is 100% complete.

Introducere

Meniul de setări ale sondajului permite utilizatorilor să editeze diferite setări legate de sondaj. Următoarele setări ale sondajului sunt disponibile în mod implicit:
În captura de ecran de mai sus, două butoane sunt accentuate. Acestea pot fi folosite de utilizatori pentru a rearanja dimensiunile meniului cu setările sondajului. Dacă doriți să rearanjați meniul principal de setări ale sondajului, trageți partea dreaptă a meniului la stânga sau la dreapta făcând clic pe „trei puncte'. Dacă faceți clic pe capul săgeții la stânga, meniul se restrânge și este minimizat până când rămâne singurul meniu lateral cu pictograme. Pentru a reveni la vizualizarea implicită a meniului de setări ale sondajului, faceți clic pe „””capul săgeții la dreapta” situat deasupra meniului de setări ale sondajului. Treceți cu mouse-ul peste fiecare opțiune pentru a vedea ce face fiecare pictogramă.

Notă: meniul poate fi modificat/editat din paginile Configurare meniu și Configurare intrări meniu. Acestea pot fi accesate din dialogul de configurare LimeSurvey. Recomandăm ca doar utilizatorii avansați să editeze meniurile.


Template:Notă

Prezentare generală

Pagina de prezentare generală oferă o prezentare generală a sondajului dvs. Este împărțit în două părți:

  • Bara de instrumente Prezentare generală: Funcțiile din bara de instrumente vă permit să porniți/opriți sondajul, să verificați logica acestuia, să îl salvați și să îl exportați, să adăugați participanți la sondaj și să introduceți manual datele participanților la sondaj (în cazul în care efectuați un sondaj offline);
  • Rezumatul sondajului: Un scurt rezumat al sondajului dvs.


Pentru o descriere completă, verificați pagina wiki Panoul Prezentare generală.

Setări generale

Setările generale ale unui sondaj permit utilizatorului să editeze informațiile de bază ale sondajului, cum ar fi proprietarul sondajului, e-mailul administratorului și șablonul utilizat în sondaj.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să continuați să citiți pagina următoarea pagină wiki.

Elemente de text

Din panoul „Elemente text sondaj”, puteți edita titlul sondajului și descrierea acestuia, mesajele de întâmpinare și de final, adresa URL de final și formatul semnului zecimal și al datei.

Pentru mai multe detalii, accesați secțiunea Elemente text sondaj.


Setări ale politicii de date

Setul de opțiuni afișate sub această opțiune are legătură cu setările de text/politică de securitate. Acestea sunt setările de care participanții la sondaj trebuie să le cunoască înainte de a finaliza sondajul.

Pentru mai multe detalii, accesați secțiunea wiki despre Setări de politică de date.

Opțiuni de temă

Acest panou este pentru utilizatorii care doresc să-și îmbunătățească șabloanele utilizând funcția de moștenire și temele bootswatch.

Pentru mai multe detalii, accesați secțiunea wiki despre opțiunile temei.


Prezentare

În acest panou puteți edita setările legate de prezentare și navigare. Aceste modificări afectează modul în care sondajul este prezentat participanților la sondaj. Puteți alege să afișați numărul întrebărilor la începutul sondajului, o bară de progres sau statisticile curente ale sondajului odată ce acesta este finalizat și așa mai departe.

Pentru o descriere completă, accesați următorul link.

Setări pentru participanți

Din acest meniu puteți edita diferite setări ale tabelului participanților la sondaj. De exemplu, puteți alege să anonimizați toate răspunsurile pe care le obțineți dintr-un sondaj sau să permiteți înregistrarea unui sondaj public.

Pentru o descriere completă a opțiunilor, accesați secțiunea wiki despre Gestionarea participanților la sondaj.

Notificări și date

Dacă doriți să salvați detalii legate de răspuns în tabelele de răspunsuri, accesați acest panou. Puteți salva adresa URL de referință, adresa IP, calendarele etc. care vă pot ajuta să realizați analize mai aprofundate. Mai mult, LimeSurvey vă permite să utilizați ID-ul de urmărire din Google Analytics.

Pentru mai multe explicații, citiți despre notificări și setări de gestionare a datelor.


Publicare și acces

Această setare permite administratorului sondajului să aleagă modul în care participanții la sondaj pot accesa sondajul (de exemplu, codurile CAPTCHA pot fi folosite pentru a crește securitatea sondajului). Mai mult, puteți seta de aici și o dată/oră de începere/expirare.

Pentru mai multe detalii despre fiecare opțiune, citiți din manualul nostru despre Publicare și acces.