Actions

Meniul sondajului

From LimeSurvey Manual

This page is a translated version of the page Survey menu and the translation is 100% complete.
Other languages:
Deutsch • ‎English • ‎Nederlands • ‎Tiếng Việt • ‎dansk • ‎español • ‎français • ‎italiano • ‎magyar • ‎polski • ‎română • ‎slovenščina • ‎български • ‎日本語

Introducere

Sub fila „Setări” veți găsi „Setări sondaj” și „meniu Sondaj”. Această secțiune wiki va acoperi meniul Sondaj.


Survey menu options settings tab.png


Help.png Pentru a afla despre opțiunile sondajului, faceți clic pe următorul link.

Lista de întrebări

Pentru a vedea o listă a întrebărilor dvs., faceți clic pe „Listați întrebări”. O listă de întrebări ale sondajului va fi afișată într-un tabel cu butoane de acțiune rapidă în ultima coloană.

Pentru mai multe detalii, citiți pagina noastră wiki despre această opțiune.

Lista de grup

Pentru a vedea o listă a grupurilor de întrebări ale sondajului dvs., faceți clic pe „Listați grupuri de întrebări'. Toate grupurile sunt afișate într-un tabel.

Pentru mai multe detalii, citiți următoarea pagina wiki.

Reordonează întrebările și grupurile de întrebări

Pentru a obține o imagine de ansamblu asupra structurii generale a sondajului dvs., faceți clic pe „Reordonați întrebări/grupuri de întrebări'. Acest lucru vă permite să reordonați întrebările și grupurile de întrebări.

Pentru mai multe detalii, citiți pagina noastră wiki despre această opțiune.

Participanții la sondaj

Poate doriți să invitați un anumit grup să participe la sondaj pentru a urmări cine a completat sondajul și cine nu și pentru a vă asigura că fiecare persoană poate participa o singură dată. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe „Participanții la sondaj” și adăugați numai acele persoane pe care doriți să le completați.

Pentru o prezentare mai detaliată a acestei funcționalități, accesați următorul link.

Cote

O cotă este utilizată pentru a stabili o limită a răspunsurilor de la grupuri definite de persoane la un sondaj activ. Unele atribute comune utilizate în definirea cotelor sunt lucruri precum sexul, vârsta, rasa, provincia/satul. O cotă poate fi adăugată făcând clic pe Adăugați o cotă nouă situată în partea dreaptă a ferestrei.

Pentru mai multe detalii, accesați următorul link despre cote și utilizarea lor.

Evaluări

LimeSurvey conține o caracteristică care permite administratorului sondajului să creeze „evaluări” pentru participanți, chiar și pentru sondajele multilingve. Evaluările sunt reguli care evaluează răspunsurile la un sondaj imediat după ce acesta este trimis, afișând blocuri de text pentru participantul la sondaj (pe baza acelei evaluări).

Pentru mai multe detalii despre utilizarea sa, consultați pagina noastră wiki despre aceasta.

Permisiuni de sondaj

În unele cazuri, este posibil ca administratorul să nu dorească să acorde unui utilizator (de exemplu, un traducător) permisiuni globale pentru a accesa mai mult de un sondaj. Acesta este motivul pentru care a fost creat panoul de permisiuni pentru sondaj - pentru a facilita alocarea de permisiuni către diferiți utilizatori fără a fi nevoie de utilizarea sistemul global de permisiuni. Pentru a afla mai multe despre permisiunile globale și permisiunile de sondaj, accesați următoarea secțiunea wiki.

Pentru mai multe detalii despre permisiunile sondajului și utilizarea acestora, faceți clic pe următorul link.

Șabloane de e-mail

Șabloanele de e-mail sunt folosite pentru a trimite invitații personalizate, mementouri, confirmări și e-mailuri de înregistrare către participanții la sondaj (din tabelul tabelul participanților la sondaj). De asemenea, puteți edita notificările standard de bază (sau detaliate) ale administratorului care sunt trimise administratorului(lor) sondajului.

Pentru mai multe informații, accesați secțiunea wiki dedicată șabloane de e-mail.

Integrarea panoului

Puteți configura ce parametri URL suplimentari vor fi acceptați de sondajul dvs. (acești parametri vor fi atașați la adresa URL de început a sondajului).

Pentru mai multe detalii, consultați secțiunea wiki despre integrarea panoului.

Resurse

Aici puteți gestiona imaginile și fișierele media care au fost încărcate în Editorul HTML.

Pentru mai multe detalii, consultați secțiunea noastră wiki despre cum să utilizați resursele externe în sondajul dvs.

Pluginuri simple

Template:Alerta


Pentru mai multe detalii, consultați secțiunea wiki din meniul Plugin.