Actions

Enquête menu

From LimeSurvey Manual

This page is a translated version of the page Survey menu and the translation is 100% complete.
Other languages:
Deutsch • ‎English • ‎Nederlands • ‎Tiếng Việt • ‎dansk • ‎español • ‎français • ‎italiano • ‎magyar • ‎polski • ‎română • ‎slovenščina • ‎български • ‎日本語

Inleiding

Op het tabblad Instellingen kunnen de enquête-opties en het enquête-menu worden gevonden. Hier bespreken we het menu.


Survey menu options settings tab.png


Help.png Meer informatie over enquête instellingen.

Toon de vragen

Om snel de vragen weer te geven, klik op de knop Toon de vragen. Voor een beter overzicht worden ze allemaal weergegeven in een tabel, waarbij in de laatste kolom zogenoemde snelknoppen staan.

Meer informatie.

Toon de vraaggroepen

Om snel de vraaggroepen weer te geven, klik op de knop Toon de vraaggroepen. Ze worden allemaal in een tabel weergegeven voor een beter overzicht van de vraaggroepen.

Meer informatie.

Vraag/vraaggroep verplaatsen

Klik op de knop Vraag/vraaggroep verplaatsen om een ​​overzicht te krijgen van de algemene structuur van de enquête. Hiermee kun je vragen en vraaggroepen verplaatsen als je niet tevreden bent met de huidige volgorde.

Meer informatie.

Deelnemers

Misschien wil je alleen een specifieke groep mensen uitnodigen om deel te nemen aan de enquête of wil je bijhouden wie de enquête heeft ingevuld en wie niet. Ook wil je dat elke persoon maar één keer kan deelnemen. Om dit te doen, klikt u op Deelnemers en voeg je alleen die personen toe die je wilt uitnodigen om de enquête in te vullen.

Meer informatie.

Quota's

Een quota wordt gebruikt om een limiet in te stellen voor antwoorden van gedefinieerde groepen mensen op een actieve enquête. Enkele veelvoorkomende kenmerken die worden gebruikt bij het definiëren van een quota zijn zaken als geslacht, leeftijd, ras, provincie / staat. Een quota kan worden toegevoegd door te klikken op de knop Toevoegen nieuwe quota in het rechtergedeelte van het scherm.

Meer informatie.

Beoordelingen

De enquête-beheerder kan beoordelingen voor de deelnemer toevoegen, ook bij een meertalige enquête. Een beoordeling is een regel die de gegeven antwoorden van de deelnemer beoordeeld en het resultaat toont aan de deelnemer.

Enquête rechten

Een beheerder wil een gebruiker (bijv. een vertaler) niet meer toegang geven dan nodig. Hiervoor is er het paneel Enquête rechten. Je kunt hier de rechten van gebruikers eenvoudiger beheren dan via de applicatie Gebruikersbeheer.

E-mailsjablonen

De e-mailsjablonen worden gebruikt om e-mails met gepersonaliseerde uitnodigingen, herinneringen, bevestigingen en registraties naar de deelnemers te verzenden (vanuit de enquête deelnemers tabel). Je kunt ook de standaard elementaire (of gedetailleerde) beheerdersmeldingen bewerken die naar de enquête-administrator(s) zijn verzonden.

Meer informatie.

Paneel-integratie

Op deze tab kun je extra URL-parameters definiëren die door de enquête worden geaccepteerd in de URL waarmee de enquête wordt gestart.

Meer informatie over paneel integratie.

Bronnen

Met dit paneel kunt je bestanden (afbeeldingen en mediabestanden) beheren die in de HTML-editor zijn geüpload.

Meer informatie over het gebruik van externe bronnen in je enquête.

Plugin-menu

Important.png  Attentie : Er wordt nog aan deze tekst gewerkt

!

meer informatie.