Actions

Anketni meni

From LimeSurvey Manual

This page is a translated version of the page Survey menu and the translation is 100% complete.

Uvod

Pod zavihkom Nastavitve boste našli Nastavitve ankete' in Meni ankete'. Ta del wikija bo pokrival Anketni meni.Datoteka:help.png Če želite izvedeti več o možnostih ankete, kliknite naslednjo povezavo.

Seznam vprašanj

Za ogled seznama vaših vprašanj kliknite Seznam vprašanj. Seznam anketnih vprašanj bo prikazan v tabeli z gumbi za hitro ukrepanje v zadnjem stolpcu.

Za več podrobnosti preberite našo wiki stran o tej možnosti.

Seznam skupin

Če si želite ogledati seznam skupin vprašanj v anketi, kliknite Seznam skupin vprašanj. Vse skupine so prikazane v tabeli.

Za več podrobnosti preberite naslednjo wiki stran.

Preuredite vprašanja in skupine vprašanj

Če si želite ogledati celotno strukturo vaše ankete, kliknite Prerazvrsti vprašanja/skupine vprašanj. To vam omogoča prerazporeditev vprašanj in skupin vprašanj.

Za več podrobnosti preberite našo wiki stran o tej možnosti.

Udeleženci ankete

Morda boste želeli k sodelovanju v vaši anketi povabiti določeno skupino, da boste spremljali, kdo je izpolnil anketo in kdo ne, ter zagotovili, da lahko vsaka oseba sodeluje le enkrat. To storite tako, da kliknete Udeleženci ankete in dodate samo tiste osebe, za katere želite, da izpolnijo anketo..

Za bolj poglobljeno predstavitev te funkcionalnosti dostopajte do naslednje povezave.

Kvote

Kvota se uporablja za nastavitev omejitve odgovorov določenih skupin ljudi na aktivno anketo. Nekateri pogosti atributi, ki se uporabljajo pri definiranju kvot, so stvari, kot so spol, starost, rasa, provinca/država. Kvoto lahko dodate s klikom na Dodaj novo kvoto v desnem delu okna.

Za nadaljnje podrobnosti odprite naslednjo povezavo o kvotah in njihovi uporabi.

Ocene

LimeSurvey vsebuje funkcijo, ki skrbniku ankete omogoča ustvarjanje ocen ankete za udeležence – tudi za večjezične ankete. Ocene so pravila, ki ovrednotijo odgovore na anketo takoj po oddaji, pri čemer se udeležencu ankete prikažejo besedilni bloki (na podlagi te ocene).

Za nadaljnje podrobnosti o njegovi uporabi preverite našo wiki stran o tem.

Dovoljenja za anketo

V nekaterih primerih skrbnik morda ne želi dati uporabniku (npr. prevajalcu) globalnih dovoljenj za dostop do več kot ene ankete. Zato je bila ustvarjena plošča z dovoljenji za anketo - za olajšanje dodeljevanja dovoljenj različnim uporabnikom brez potrebe po uporabi globalnega sistema dovoljenj. Če želite izvedeti več o globalnih dovoljenjih in dovoljenjih za raziskovanje, odprite naslednji wiki razdelek.

Za več podrobnosti o dovoljenjih za ankete in njihovi uporabi kliknite naslednjo povezavo.

E-poštne predloge

E-poštne predloge se uporabljajo za pošiljanje prilagojenih vabil, opomnikov, potrditev in e-poštnih sporočil o registracijah udeležencem ankete (iz tabele udeležencev ankete). Uredite lahko tudi standardna osnovna (ali podrobna) skrbniška obvestila, ki so poslana administratorju(-om) ankete.

Za več informacij obiščite razdelek wiki, namenjen e-poštne predloge.

Integracija plošče

Nastavite lahko, katere dodatne parametre URL-ja bo sprejela vaša anketa (ti parametri bodo priloženi začetnemu URL-ju ankete).

Za nadaljnje podrobnosti si oglejte razdelek wiki o integracija plošče.

Viri

Tukaj lahko upravljate slike in medijske datoteke, ki so bile naložene v urejevalniku HTML.

Za več podrobnosti glejte naš razdelek wiki o kako uporabljati zunanje vire v svoji anketi.

Enostavni vtičniki

  Pozor : V izdelaviZa več podrobnosti si oglejte wiki razdelek v meniju vtičnikov.