Actions

Undersøgelsesmenu

From LimeSurvey Manual

This page is a translated version of the page Survey menu and the translation is 100% complete.

Introduktion

Under fanen Indstillinger finder du Survey-indstillinger og Survey-menu. Denne wiki-sektion vil dække Survey-menuen.For at finde ud af undersøgelsesmulighederne, klik på følgende link.

Spørgsmålsliste

For at se en liste over dine spørgsmål, klik på List spørgsmål. En liste over undersøgelsesspørgsmål vil blive vist i en tabel med hurtighandlingsknapper i den sidste kolonne.

For flere detaljer, læs vores wiki-side om denne mulighed.

Gruppeliste

For at se en liste over dine undersøgelsesspørgsmålsgrupper skal du klikke på Vis spørgsmålsgrupper. Alle grupper vises i en tabel.

For flere detaljer læs følgende wiki-side.

Omarranger spørgsmål og spørgsmålsgrupper

For at få et overblik over den overordnede struktur af din undersøgelse, klik Omarranger spørgsmål/spørgegrupper. Dette giver dig mulighed for at omarrangere spørgsmål og spørgsmålsgrupper.

For flere detaljer, læs vores wiki-side om denne mulighed.

Undersøgelsesdeltagere

Du vil måske invitere en bestemt gruppe til at deltage i din undersøgelse for at holde styr på, hvem der har gennemført undersøgelsen, og hvem der ikke har, og sikre, at hver person kun kan deltage én gang. For at gøre dette skal du klikke på Undersøgelsesdeltagere og kun tilføje de personer, som du ønsker at udfylde undersøgelsen..

For en mere dybdegående præsentation af denne funktionalitet, gå til følgende link.

Kvoter

En kvote bruges til at sætte en grænse for svar fra definerede grupper af personer på en aktiv undersøgelse. Nogle almindelige attributter, der bruges til at definere kvoter, er ting som køn, alder, race, provins/stat. En kvote kan tilføjes ved at klikke på Tilføj ny kvote placeret i højre del af vinduet.

For yderligere detaljer, få adgang til følgende link på kvoter og deres brug.

Vurderinger

LimeSurvey indeholder en funktion, der gør det muligt for undersøgelsesadministratoren at oprette undersøgelses-vurderinger for deltagere - selv for flersprogede undersøgelser. Vurderinger er regler, som evaluerer svarene på en undersøgelse umiddelbart efter, at den er indsendt, og viser tekstblokke til undersøgelsesdeltageren (baseret på denne evaluering).

For yderligere detaljer om dets brug, se vores wiki-side om det.

Undersøgelsestilladelser

I nogle tilfælde vil administratoren måske ikke give en bruger (f.eks. en oversætter) globale tilladelser til at få adgang til mere end én undersøgelse. Det er grunden til, at undersøgelsestilladelsespanelet blev oprettet - for at lette tildelingen af tilladelser til forskellige brugere uden behov for at bruge globale tilladelsessystem. For at lære mere om globale tilladelser og undersøgelsestilladelser skal du gå til følgende wiki-sektion.

For flere detaljer om undersøgelsestilladelser og deres brug, klik på følgende link.

E-mail-skabeloner

E-mail-skabelonerne bruges til at sende personlige invitationer, påmindelser, bekræftelser og registrerings-e-mails til undersøgelsesdeltagere (fra undersøgelsesdeltagere). Du kan også redigere de standard basale (eller detaljerede) administratormeddelelser, der sendes til undersøgelsens administrator(er).

For mere information, gå til wiki-sektionen dedikeret til e-mail-skabeloner.

Panelintegration

Du kan indstille, hvilke yderligere URL-parametre der vil blive accepteret af din undersøgelse (disse parametre vil blive knyttet til undersøgelsens start-URL).

For yderligere detaljer, se wiki-sektionen om panel integration.

Ressourcer

Her kan du administrere billeder og mediefiler, der blev uploadet i HTML-editoren.

For flere detaljer, se vores wiki-sektion om hvordan man bruger eksterne ressourcer i din undersøgelse.

Simple plugins

  Opmærksomhed : Under opbygningFor flere detaljer, se wiki-sektionen på plugin-menuen.