Actions

Setari generale

From LimeSurvey Manual

This page is a translated version of the page General settings and the translation is 100% complete.


Introducere

Panoul de setări generale al unui sondaj vă permite să editați informațiile de bază ale sondajului, cum ar fi proprietarul sondajului, adresa de e-mail a administratorului și șablonul utilizat în sondaj.


Pentru a accesa setările generale, faceți clic pe fila „Setări” și faceți clic pe „Setări generale”.


Panou de setări generale

Următoarele pot fi editate din panoul de setări generale:Limba de bază

Limba principală a sondajului. Limba de bază corespunde cu limba implicită a site-ului. Acesta din urmă poate fi modificat din setările globale ale instalării dumneavoastră LimeSurvey de către un super-administrator.

Limbi suplimentare

Pot fi adăugate mai multe limbi la sondajul dvs. Această opțiune este importantă atunci când doriți să creați sondaje multilingve. De exemplu, dacă doriți să utilizați engleza, germană și română pentru sondaj, adăugați româna și germană ca limbi suplimentare (dacă engleza este deja limba implicită/de bază). Lista limbilor disponibile poate fi redusă de administratorul LimeSurvey în LimeSurvey global settings.

Proprietar sondaj

Când administratorul sondajului selectează proprietarul sondajului, proprietarul sondajului are toate permisiunile asociate sondajului respectiv: survey permissions (link wiki).

Administrator

Numele administratorului.

E-mail admin

E-mailul administratorului sondajului.

Template:Notă

Serverele SMTP ale multor furnizori de găzduire vor accepta numai e-mailuri a căror adresă „De la:” este pe un domeniu local. Orice e-mailuri care nu sunt conforme cu această regulă sunt eliminate în tăcere, fără niciun mesaj de eroare vizibil. Dacă vi se întâmplă acest lucru, asigurați-vă că utilizați o adresă de e-mail bazată pe furnizor în câmpul „E-mail admin”. De asemenea, puteți configura redirecționarea e-mailurilor din partea furnizorului, astfel încât orice mesaje trimise acolo să fie transmise la adresa preferată.

E-mail de respingere

Aceasta este adresa de e-mail la care vor fi trimise e-mailurile de notificare a erorilor de livrare (e-mailurile respinse).

Un e-mail de respingere este un e-mail electronic care este returnat expeditorului din diverse motive (de exemplu, adresă nevalidă, server de e-mail temporar indisponibil, căsuța poștală completă a destinatarului etc.).

Template:Notă

Fax către

Acest câmp este folosit pentru a furniza un număr de fax în „chestionarul imprimabil” - adică, atunci când doriți să trimiteți cuiva o copie pe hârtie deoarece nu poate utiliza sondajul online.

Grup

Selectați grup de sondaj (New in 3.0 ) la care ar trebui adăugat sondajul nou creat.


Format

Vă permite să alegeți modul în care întrebările vor fi afișate respondenților la sondaj. Sunt disponibile trei opțiuni:

  • Întrebare cu întrebare: Întrebările vor fi afișate una câte una (o întrebare pe pagină). Dacă această opțiune este selectată, vor fi afișate o pagină separată de „bun venit” și o pagină de „încheiere” atunci când participați la sondaj.
  • Grup după grup: Fiecare pagină de sondaj va afișa un grup de întrebări. De asemenea, o pagină separată „de bun venit” și o pagină „sfârșit” vor fi afișate în continuare la preluarea sondajului, ca în sondajele „Întrebare cu întrebare”. va fi afișat pe o singură pagină. Dacă selectați această opțiune, nu există pagini separate pentru paginile „bun venit” și „sfârșit” - toate vor apărea pe aceeași pagină, împreună cu întrebările.

Șablon

Puteți selecta șablonul dorit din lista derulantă. Șablonul implicit este simplu, dar funcțional. Mai multe informații despre crearea propriilor șabloane sunt disponibile aici.