Actions

Toon opgeslagen maar niet voltooide responsen

From LimeSurvey Manual

This page is a translated version of the page View saved but not submitted responses and the translation is 100% complete.


Inleiding

Toon opgeslagen maar niet voltooide responsen is een optie als de optie Deelnemer mag opslaan en later hervatten is ingeschakeld.Als dit is ingeschakeld, klik dan op Responsen om de lijst met gebruikers te zien die hebben besloten om hun respons op te slaan maar de enquête nog niet hebben afgerond:Denk er aan dat een niet voltooide respons gewoon is opgeslagen in de responstabel! De indicatie wordt bij verzenden gewijzigd van onvolledig in voltooid.


Eenmaal geladen, wordt de tabel "opgeslagen responsen" getoond:De kolommen zijn:

  • ID: het ID van de opgeslagen maar niet verzonden respons. Dit is niet het ID in de responstabel!
  • Acties: twee acties kunnen worden uitgevoerd:
    • Wijzig record: als erop wordt geklikt, kom je op de pagina Data-invoer die overeenkomt met deze respons.
    • Verwijder record: klik op de rode prullenbak om de respons te verwijderen.
  • Identificatie: de gebruikersnaam die de respondent gebruikte om zijn / haar response op te slaan.
  • IP-adres: dit veld is leeg zolang het opslaan van het IP-adres niet is ingeschakeld (standaard uitgeschakeld).
  • Bewaardatum: de datum waarop de respondent besloot om zijn / haar response op te slaan.
  • E-mailadres: niet verplicht om in te vullen door de respondent (handig wanneer je werkt met een anonieme enquête)! Zie het volgende gedeelte voor meer details.


Hoe je respons op te slaan en later te voltooien

De knop Hervat later staat rechtsboven in het scherm tijdens het invullen van de enquête door de respondent:Hou er rekening mee dat de optie Hervat later alleen werkt in actieve enquêtes.


Bij aanklikken wordt de volgende pagina getoond:De volgende velden worden weergegeven: Naam, Wachtwoord, Herhaal het wachtwoord en e-mailadres. Van de vier velden hoeft alleen het 'e-mailadres' niet ingevuld te worden (het is handig om de anonimiteit van de respondent te garanderen). Maar als het niet is ingevuld, ontvangt de respondent geen e-mail met de gegevens die hij op deze pagina heeft ingevuld (de naam en het wachtwoord dat hij gebruikte om zijn respons te bewaren). Daarom moet hij de naam en het wachtwoord onthouden dat hij heeft ingevuld of de gegevens lokaal op zijn computer opslaan voordat hij op de knop "Opslaan" klikt om later de enquête te kunnen voltooien.

Als je klaar bent, kun je de pagina / webbrowser sluiten.
Om verder te gaan vanaf waar je bent gebleven, ga je naar de enquête-koppeling en klik je rechtsboven in het scherm op de knop Laad onvoltooide enquête:Dan word je gevraagd de inloggegevens in te voeren om verder te gaan met het invullen van de enquête vanaf je gebleven was: