Actions

Se gemte, men ikke indsendte svar

From LimeSurvey Manual

This page is a translated version of the page View saved but not submitted responses and the translation is 100% complete.


Introduktion

Se og gemte, men ikke indsendte svar vises, hvis indstillingen deltagere kan gemme og genoptage senere er aktiveret.Hvis det er aktiveret, skal du klikke på Svar og få adgang til listen over brugere, der har besluttet at se og gemme, men ikke indsende deres svar:Template:Bemærk


Når den er indlæst, vil tabellen "gemte svar" blive indlæst:Den gemte svartabel indeholder følgende kolonner:

  • ID: ID'et for det gemte, men ikke indsendte svar. Bemærk, at den er forskellig fra den, der er gemt i svartabellen!
  • Handlinger: der kan udføres to handlinger:
    • Rediger post:, hvis der klikkes på, vil du blive omdirigeret til entry data-siden, der svarer til respektive svar
    • Slet post: klik på den røde papirkurvsknap for at slette svarposten
  • Identifier: brugernavnet, som respondenten brugte til at gemme sit svar
  • IP-adresse: dette felt er tomt, så længe IP-adresseattribut ikke er aktiveret (det er deaktiveret som standard)
  • Dato gemt: datoen, hvor respondenten besluttede at gemme sit svar
  • E-mailadresse: ikke obligatorisk at udfylde af dine respondenter (nyttigt når du arbejder med anonymiserede svar)! Se næste afsnit for flere detaljer.


Sådan gemmer du dit svar og indsender det senere

Knappen Genoptag senere er placeret i den øverste højre del af skærmen under besvarelsen af undersøgelsen af respondenten:Template:Bemærk


Når den er tilgået, vil følgende side blive vist:Følgende felter vises: navn, adgangskode, gentag adgangskode og e-mailadresse. Ud af de fire felter er det kun "e-mail-adressen", der ikke skal udfyldes (det er nyttigt at sikre dine respondenters anonymitet). Men hvis det ikke er udfyldt, vil respondenten ikke modtage nogen e-mail med de data, han har udfyldt på denne side (brugernavnet og adgangskoden, han brugte til at gemme sit svar, for at blive tilgået senere). Derfor skal han enten huske navnet og adgangskoden, han har lagt i boksene, eller at gemme dataene lokalt på sin maskine, før han klikker på "gem"-knappen.

Når du er færdig, kan du lukke siden/browseren.
For at fortsætte fra det sted, hvor du gik, skal du gå til undersøgelseslinket og se øverst til højre på skærmen efter knappen Indlæs ufærdig undersøgelse:Når du har klikket, vil du blive bedt om at introducere dine legitimationsoplysninger for at fortsætte med at udfylde undersøgelsen, hvorfra du forlod: