Actions

Copiați întrebarea

From LimeSurvey Manual

This page is a translated version of the page Copy question and the translation is 100% complete.

Introducere

Pentru a crea rapid întrebări (similare), LimeSurvey vă oferă o funcționalitate prin care administratorii de sondaj pot copia cu ușurință întrebările din cadrul aceluiași sondaj. Acest instrument este util mai ales atunci când personalizați câteva întrebări și aveți nevoie de mai multe copii ale acestora răspândite în sondajul dvs.

Cum se copiază o întrebare

Mai întâi, căutați butonul „Copiere” situat în bara de instrumente a întrebărilor de sus:Odată făcut clic, va fi afișată următoarea pagină:Cea mai importantă setare este reprezentată de codul/id-ul întrebării, care este foarte recomandat să fie diferit de orice alt cod de întrebare existent din sondajul dvs.


Notă: LimeSurvey acceptă în acest moment coduri de întrebări duplicate. Cu toate acestea, s-ar putea să întâmpinați mai târziu probleme când vine vorba de exportul datelor sondajului sau dacă doriți să utilizați expresii expresii.


Opțiuni de copiere

Fila „Opțiuni de copiere” este situată în partea dreaptă a ecranului:  • Copiați subîntrebările?: dacă este activată, subîntrebări vor fi de asemenea copiate;
  • Copiați opțiunile de răspuns?: dacă este activată, [ [Adăugarea de răspunsuri sau subîntrebări|opțiuni de răspuns]] vor fi, de asemenea, copiate;
  • Copiați răspunsurile implicite?:: dacă este activată, răspunsurile implicite vor fi de asemenea copiate;
  • Copiați setările avansate?: dacă este activat, se vor copia și setările avansate.


Notă: Prin setări avansate, ne referim la toate opțiunile care nu au legătură cu caracterul general, cum ar fi: opțiuni de afișare, opțiuni de logică, opțiuni de statistică și așa mai departe. Fiecare întrebare conține diferite opțiuni avansate. Pentru o vedere cuprinzătoare a capabilităților fiecărei întrebări, continuați să citiți următoarea secțiune wiki.

Opțiuni generale

Fila „Opțiuni generale” se află sub fila „Opțiuni de copiere”:Opțiunile afișate sub această filă variază în funcție de tipul de întrebare selectat. Singura opțiune care este unică este Poziție, care vă permite să selectați poziția întrebării nou create (vezi ultima linie din captura de ecran de mai sus).


După ce ați terminat, faceți clic pe butonul „Salvare și închidere” situat în partea dreaptă sus a ecranului pentru a copia întrebarea.