Actions

Kopiér spørgsmålet

From LimeSurvey Manual

This page is a translated version of the page Copy question and the translation is 100% complete.

Introduktion

For hurtigt at oprette (lignende) spørgsmål giver LimeSurvey dig en funktionalitet, hvorigennem undersøgelsesadministratorer nemt kan kopiere spørgsmål inden for den samme undersøgelse. Dette værktøj er nyttigt, især når du tilpasser nogle få spørgsmål, og du har brug for flere kopier af dem spredt ud over din undersøgelse.

Sådan kopierer du et spørgsmål

Se først efter kopi-knappen på den øverste spørgsmålsværktøjslinje:Når der er klikket, vil følgende side blive vist:Den vigtigste indstilling er repræsenteret af spørgsmålskoden/id'et, som stærkt anbefales at være anderledes end nogen anden eksisterende spørgsmålskode fra din undersøgelse.


Bemærk: LimeSurvey accepterer i øjeblikket duplikerede spørgsmålskoder. Du kan dog løbe ind i problemer senere, når det kommer til at eksportere undersøgelsesdata, eller hvis du ønsker at bruge udtryk.


Kopieringsmuligheder

Fanen kopiindstillinger er placeret i højre side af skærmen:  • Kopier underspørgsmål?: hvis aktiveret, vil underspørgsmål også blive kopieret;
  • Kopier svarmuligheder?: hvis aktiveret, vil svarmuligheder vil også blive kopieret;
  • Kopier standardsvar?:: hvis aktiveret, vil standardsvar også blive kopieret;
  • Kopier avancerede indstillinger?: hvis aktiveret, vil de avancerede indstillinger også blive kopieret.


Bemærk: Med avancerede indstillinger henviser vi til alle de ikke-generelle relaterede muligheder, såsom: visningsindstillinger, logiske indstillinger, statistikindstillinger og så videre. Hvert spørgsmål indeholder forskellige avancerede muligheder. For et omfattende overblik over mulighederne for hvert spørgsmål, fortsæt med at læse følgende wiki-sektion.

Generelle muligheder

Fanen generelle indstillinger er placeret under fanen kopiindstillinger:


File:Copy question general options.png


Valgmulighederne, der vises under denne fane, varierer i overensstemmelse med den valgte spørgsmålstype. Den eneste mulighed, der er unik, er Position, som giver dig mulighed for at vælge placeringen af det nyoprettede spørgsmål (se sidste linje fra ovenstående skærmbillede).


Når du er færdig, skal du klikke på gem og luk-knappen i øverste højre del af skærmen for at kopiere spørgsmålet.