Actions

Notificări și date

From LimeSurvey Manual

This page is a translated version of the page Notifications & data and the translation is 100% complete.


Introducere

Pentru a salva detalii legate de răspuns în tabelele de răspunsuri, accesați acest panou. Puteți salva adresa URL de referință, adresa IP, calendarele etc. care vă pot ajuta să realizați analize mai aprofundate. LimeSurvey vă permite să utilizați ID-ul de urmărire din Google Analytics.

Pentru a accesa acest panou, faceți clic pe fila corespunzătoare de setări a sondajului: Setări > Notificări și date


Panoul de gestionare a datelor

Sunt disponibile următoarele opțiuni:Stampila dată

Activați pentru a vedea ora la care au fost trimise răspunsurile.

Salvează adresa IP

Dacă este activată, adresa IP a respondentului la sondaj va fi stocată împreună cu răspunsurile acestuia.

Salvare URL de referință

Dacă este selectat „da”, adresa URL de referință va fi stocată împreună cu răspunsurile.

Save Timings

Dacă este activat, timpul petrecut pe fiecare pagină a sondajului de către fiecare participant la sondaj este înregistrat.

Activați modul de evaluare

Puteți activa/dezactiva evaluările pentru acest sondaj cu această setare.

Participantul poate salva și relua mai târziu

Această setare permite unui participant să salveze răspunsurile și să completeze sondajul mai târziu folosind un nume de utilizator și o parolă. Vă rugăm să rețineți că acest lucru are cel mai mult sens în cazul sondajelor deschise sau al sondajelor cu răspunsuri anonimizate. Dacă utilizați jetoane și sondajul nu este anonim, în majoritatea cazurilor este mai bine să activați Persistența răspunsului bazat pe jetoane.

Pentru a forța o anumită complexitate a parolei pentru parola introdusă, vă rugăm să utilizați pluginul PasswordRequirement.

E-mail pentru notificări de bază și detaliate ale administratorului

Aceste două câmpuri vă permit să trimiteți notificări sau răspunsuri la sondaj la orice adresă de e-mail odată ce sondajul este trimis. Puteți edita șabloanele pentru aceste e-mailuri din Meniul Șabloane de e-mail. Se pot seta mai mulți destinatari prin separarea intrărilor cu punct și virgulă (;) - de exemplu, „numele tău@test.com; numele meu@test.com;numele lui@test.com” sau (dacă se utilizează substituenți) „numele tău@test.com; {QUESTION.sown};{TOKEN:EMAIL}”.


  HTML sau text : Setarea utilizați formatul HTML pentru e-mailurile cu simbol este utilizată pentru formatul e-mailului de administrator.


Pentru a trimite un e-mail administratorului sondajului, trebuie să utilizați {ADMINEMAIL}. Există, de asemenea, alte modalități de a introduce o adresă:
 1. Introduceți o anumită adresă de e-mail (de exemplu: numele dvs.@test.com);
 2. Introduceți un cod SGQA și răspunsul va fi trimis la o adresă de e-mail introdusă ca răspuns la întrebarea respectivă (utilizați formatul {QUESTION.shown} în același mod în care ați reutiliza informațiile din răspunsurile anterioare);
 3. Introduceți numele câmpului unui tabel participant la sondaj (posibil numai dacă sondajul dvs. nu este anonim), iar răspunsul va fi trimis la o adresă de e-mail preluată dintr-un câmp participant (utilizați formatul {TOKEN:EMAIL} sau {TOKEN:ATTRIBUTE_1} în același mod în care ați reutiliza Informațiile de la participantul la sondaj masa).


Setări Google Analytics

Pentru mai multe detalii despre traficul web sondaj, utilizați Google Analytics. Sunt disponibile trei opțiuni:

  • Niciuna: Google Analytics nu va fi utilizat.
  • Utilizați setările de mai jos: dacă este ales, proprietarul sondajului își poate introduce Google Analytics ID-ul de urmărire va fi stocat numai cu sondajul respectiv. Puteți alege unul dintre cele trei stiluri Google Analytics:
   • Nu utilizați Google Analytics - deci {GOOGLE_ANALYTICS_JAVASCRIPT} este un șir gol.
   • Google Analytics implicit - {GOOGLE_ANALYTICS_JAVASCRIPT} utilizează Google Analytics standard cod, inserând cheia Google Analytics corespunzătoare.
   • SurveyName-[SID]/GroupName - {GOOGLE_ANALYTICS_JAVASCRIPT} conține cod Google Analytics personalizat pentru a înregistra adresa URL ca {SURVEYNAME}-[{SID}]/{GROUPNAME}. Acest lucru poate fi util dacă doriți să analizați căile de navigare prin sondaj, timpul petrecut pe pagină și ratele de abandon pe pagină.
  • Utilizați setările globale: dacă este selectat, sondajul va folosi același lucru. ID de urmărire Google Analytics ca cel menționat în setări globale și apoi alegeți stilul Google Analytics dorit.


ID de urmărire Google Analytics pentru acest sondaj: permite integrarea cu Google Analytics. ID-ul de urmărire poate fi inserat în șabloane folosind {GOOGLE_ANALYTICS_API_KEY}. JavaScript complet la care se așteaptă Google Analytics (inclusiv cheia) poate fi inclus în șabloane prin {GOOGLE_ANALYTICS_JAVASCRIPT}.


Template:Notă