Actions

Funkcija predogleda

From LimeSurvey Manual

Revision as of 09:07, 5 December 2023 by Maren.fritz (talk | contribs) (Created page with "Ko uredite ali ustvarite novo vprašanje, si ga lahko ogledate v predogledu, da občasno preverite, kako bi ga videli vaši anketiranci. Če želite to narediti, kliknite gumb...")
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)


Uvod

Ko kliknete na vprašanje v zavihku strukture, se prikaže naslednje okno:Če pogledamo zgornjo orodno vrstico z vprašanji, trije gumbi ponujajo možnost predogleda našega dela. Izberete lahko:

Vprašanje za predogled - splošno

Vprašanje si lahko ogledate v predogledu v vsakem jeziku, v katerem je anketa na voljo (samo kliknite zavihek vprašanja za predogled in izberite jezik, v katerem želite predogled).

Obstajajo različni načini za predogled vprašanja. Dva najpogostejša načina sta iz menija strukture ankete in iz zgornje orodne vrstice v plošči z vprašanji.

Template:Opomba

 Hint: Lahko dodate GET parametre v URL, da nastavite nekatere prejšnje odgovore na vprašanja, ki se uporabljajo v enačbi ustreznosti podvprašanj.


Predogled vprašanja - meni strukture ankete

Za predogled vprašanja kliknite zavihek Struktura, izberite želeno vprašanje in kliknite gumb predogled vprašanja', ki se nahaja v zgornji vrstici:Predogled vprašanja - plošča z vprašanji

Ko uredite ali ustvarite novo vprašanje, si ga lahko ogledate v predogledu, da občasno preverite, kako bi ga videli vaši anketiranci. Če želite to narediti, kliknite gumb Predogled, ki se nahaja na zgornji vrstici plošče z vprašanji: