Actions

Preview-funktion

From LimeSurvey Manual

This page is a translated version of the page Preview function and the translation is 100% complete.


Introduktion

Når du klikker på et spørgsmål fra strukturfanen, vil følgende vindue blive vist:Hvis vi ser på den øverste spørgsmålsværktøjslinje, giver de tre knapper mulighed for at få vist vores arbejde. Du kan vælge at:

Preview spørgsmål - generelt

Et spørgsmål kan forhåndsvises på hvert sprog, undersøgelsen er tilgængelig på (klik blot på fanen forhåndsvisningsspørgsmål og vælg det sprog, du ønsker at få vist på).

Der er forskellige måder, hvorpå du kan forhåndsvise et spørgsmål. De to mest almindelige måder er fra undersøgelsens strukturmenu og fra den øverste værktøjslinje i spørgsmålspanelet.

Template:Bemærk

 Hint: Du kan tilføje GET parametre i URL for at indstille nogle tidligere spørgsmålssvar brugt i relevansligning af underspørgsmål

.

Forhåndsvisning af spørgsmål - menuen for undersøgelsesstruktur

For at få vist et spørgsmål, skal du klikke på fanen Struktur, vælge det ønskede spørgsmål og klikke på knappen eksempelspørgsmål på den øverste bjælke:Preview spørgsmål - spørgsmål panel

Når du redigerer eller opretter et nyt spørgsmål, kan du forhåndsvise det for at kontrollere fra tid til anden, hvordan det ville blive set af dine respondenter. For at gøre det skal du klikke på knappen Preview på den øverste bjælke i spørgsmålspanelet: