Actions

Reordonați întrebările și grupurile de întrebări

From LimeSurvey Manual

This page is a translated version of the page Reorder questions and question groups and the translation is 100% complete.


Template:Notă


Introducere

Pentru a reordona întrebările și/sau grupurile de întrebări, din fila Setări faceți clic pe Reordonați întrebările/grupurile de întrebări.

Notă: Dacă elementul de meniu nu este vizibil, încercați să să vă resetați elementele de meniu la starea implicită.


Va fi afișată pagina Organizați grupuri de întrebări/întrebări.Grupurile de întrebări sunt afișate implicit în modul extins.

Nu uitați să apăsați „salvare”/“salvare și închidere” odată ce ați terminat de editat ordinea întrebărilor și a grupurilor de întrebări.

Template:Notă

Reordonarea întrebărilor

Pentru a schimba ordinea unei întrebări, dați clic pe întrebare și trageți-o în noua locație. Poate fi plasat fie în cadrul grupului de întrebări căruia îi aparține deja, fie într-un alt grup de întrebări.În acest exemplu, poziția întrebării „Gen” a fost schimbată.Template:Sugestie

Reordonarea grupurilor de întrebări

Pentru a reordona grupurile de întrebări, faceți clic pe grup și trageți-l în poziția dorită.În exemplu, poziția grupului „Întrebare cu alegere unică” a fost schimbată:Template:Sfat

Opțiune alternativă pentru reordonarea întrebărilor și a grupurilor de întrebări

De asemenea, puteți modifica ordinea întrebărilor și a grupurilor de întrebări din „Structura sondajului” situat sub fila „Structură” . Faceți clic pe simbolul cu trei linii situat în fața numelui întrebării (grupului) și începeți să îl trageți în poziția dorită.  Atenție : Întrebările sunt afișate în funcție de ordinea pe care o setați din „panoul de reordonare”. Cu toate acestea, condițiile ar putea împiedica reordonarea întrebărilor. În acest caz, va trebui mai întâi să ștergeți sau să modificați condițiile respective.