Actions

QS

QS: Lățimea de introducere a textului

From LimeSurvey Manual

This page is a translated version of the page QS:Text input width and the translation is 100% complete.


Lățimea casetei de introducere (text_input_width)

Descriere

Acest atribut stabilește lățimea casetelor de introducere a textului (a „învelișului” casetelor de introducere a textului). Caseta de introducere este folosită pentru a introduce un răspuns la (sub)întrebare. Dacă valoarea lățimii este suficient de mare, atunci caseta de introducere a textului va fi afișată pe linia următoare. Vă rugăm să rețineți că această opțiune nu setează dimensiunea intrării sau lățimea întregii coloane!

Optiuni Disponibile

  • Implicit: Dacă este selectat, o valoare implicită va fi alocată acestui atribut astfel încât să aibă atât eticheta, cât și caseta de introducere a textului corespunzătoare pe aceeași linie. De exemplu, dacă lățimea casetei de introducere a textului este de 41%, valoarea lățimii casetei de introducere a textului va fi o valoare care permite atât eticheta, cât și caseta de introducere pe aceeași linie (58% în acest caz). Dacă lățimea casetei de introducere a textului a fost mai mare de 58%, atunci caseta de introducere a textului va fi afișată pe linia următoare.
  • 8%; 17 %...92% , 100%: cu cât valoarea selectată este mai mare, cu atât este mai mare lățimea casetei de introducere a textului.

Exemplu

  • Dacă doriți ca partea de intrare să fie afișată sub subîntrebare/etichetă, selectați opțiunea 100% din lista verticală.


Categoria:Setări întrebăriCategoria:Opțiuni de afișare a întrebărilor