Actions

QS

QS: Tekstinputbredde

From LimeSurvey Manual

This page is a translated version of the page QS:Text input width and the translation is 100% complete.


Inputboksbredde (text_input_width)

Beskrivelse

Denne attribut angiver bredden af tekstindtastningsfelterne (af "indpakningen" af tekstindtastningsfelterne). Indtastningsboksen bruges til at introducere et svar på (del)spørgsmålet. Hvis værdien af bredden er tilstrækkelig høj, vil tekstindtastningsfeltet blive vist på næste linje. Bemærk venligst, at denne indstilling ikke indstiller størrelsen på input eller bredden af hele kolonnen!

Tilgængelige muligheder

  • Standard: Hvis valgt, vil en standardværdi blive tildelt denne attribut på en sådan måde, at både etiketten og dens tilsvarende tekstindtastningsboks er på samme linje. Hvis for eksempel tekstindtastningsfeltets bredde er 41 %, vil værdien af tekstindtastningsfeltets bredde være en værdi, der tillader både etiketten og inputfeltet på samme linje (58 % i dette tilfælde). Hvis bredden af tekstindtastningsfeltet var højere end 58%, ville tekstindtastningsfeltet blive vist på næste linje.
  • 8%; 17 %...92% , 100 %: Jo større den valgte værdi er, jo større er bredden af tekstindtastningsfeltet.

Eksempel

  • Hvis du ønsker at have inputdelen vist under underspørgsmålet/etiketten, skal du vælge 100%-indstillingen fra rullelisten.


Kategori:SpørgsmålsindstillingerKategori:Spørgsmålsvisningsindstillinger