Actions

QS

QS: Eksklusiv mulighed

From LimeSurvey Manual

This page is a translated version of the page QS:Exclusive option and the translation is 100% complete.


Eksklusiv mulighed (eksklusiv_option)

Beskrivelse

Egenskaben eksklusive valgmuligheder tager koden for et svar i et spørgsmål med flere valgmuligheder, så når der klikkes på dets tilsvarende afkrydsningsfelt, vil alle de andre tidligere markerede muligheder blive fjernet og markeret som skrivebeskyttet (=deaktiveret). Denne funktion blev oprettet for at sikre dataintegriteten, når en af de mange muligheder i et spørgsmål med flere muligheder betyder, at ingen anden mulighed også kan vælges. Grundlæggende markerer denne funktion de andre attributter som værende irrelevante.

Det er også muligt at have flere eksklusive muligheder. Disse skal adskilles af semikolon.

Eksempel

For en kort forklaring på svarkoder, tjek først følgende wiki-sektion. Når det er forstået, skal du introducere "AnswerCode", der vil udløse funktionen, når den er valgt.

Nedenfor kan du se et eksempel, hvor attributten exclusive option bruges.

Du kan se på det første skærmbillede, at nogle ikke-LimeSurvey-indstillinger er valgt:Hvis du klikker på den markerede mulighed (som er indtastet i feltet eksklusiv mulighed), vil de andre muligheder blive umarkeret og deaktiveret, idet den nuværende mulighed kun er markeret:For at se nærmere på vores eksempel skal du importere .lsq-filen til din LimeSurvey-installation:

File:Example exclusive option question.zip.


Kategori:SpørgsmålsindstillingerKategori:Spørgsmålslogikindstillinger