Actions

Plugin menu

From LimeSurvey Manual

Revision as of 20:32, 7 June 2021 by Han (talk | contribs)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)


  Attentie : Hier behandelen wij hoe je een plugin moet installeren en activeren. Opmerking: Plugins van derden zijn mogelijk niet veilig! Ze kunnen het programma stuk laten lopen! Ga alsjeblieft voorzichtig te werk! Neem eventueel voor advies contact op met de LimeSurvey-provider!Voor de deskundigen is er ook een uitgebreidere uitleg.


Inleiding

Het volgende paneel geeft toegang tot de instellingen van de beschikbare LimeSurvey-plugins (deze bevinden zich in Pluginbeheer).


Om toegang te krijgen tot het lokale paneel plugins, klik op het tabblad Instellingen en blader je naar beneden totdat je het menu Plugins ziet:Klik op de knop Eenvoudige plugins. Een pagina met alle geïnstalleerde plugins waarmee enquêtebeheerders bepaalde plugin-gerelateerde instellingen kunnen kiezen, wordt getoond:In het bovenstaande scherm kun je zien dat de plugin "AuditLog" actief is en dat deze de enquêtebeheerder vraagt ​​of de enquête-logs moeten worden gecontroleerd.


  Attentie : Let op: bepaalde providers beperken het gebruik van plugins van derden. LimeSurvey GmbH biedt bijvoorbeeld Professional-pakketten (snelle toegang tot LimeSurvey-installaties) zonder de benodige machtigingen voor zijn gebruikers om plugins van derden te installeren vanwege beveiligingsproblemen - de installatie van een niet-ondersteunde plugin kan de werking van LimeSurvey verstoren.


Aanvullende informatie

Lijst met standaard LimeSurvey plugins

Deze plugins zijn standaard aanwezig in LimeSurvey.

Ze kunnen worden geactiveerd en geconfigureerd via Pluginbeheer. Hiervoor zijn bepaalde gebruikersrechten vereist.

Lijst met plugins van derden

Hier een overzicht met plugins van derden ingedeeld naar toepassing. Let op of de plugin geschikt is voor de eigen LimeSurvey-versie!