Actions

Plugin menu

From LimeSurvey Manual

This page is a translated version of the page Plugin menu and the translation is 100% complete.


  Opmærksomhed : Den følgende wiki-sektion dækker, hvordan man installerer og aktiverer et plugin. Bemærk, at tredjeparts plugins muligvis ikke er sikre at køre! De kan ødelægge din installation! Fortsæt venligst forsigtigt! I det tilfælde, hvor du skal bruge et plugin, men du ikke ved, om du skal køre det eller ej, skal du kontakte din LimeSurvey-instansudbyder!Template:Bemærk


Introduktion

Det følgende panel giver dig adgang til indstillingerne for de aktive LimeSurvey-plugins (de er placeret i Plugin-manager).


For at få adgang til det lokale plugin-panel skal du klikke på fanen Indstillinger og rulle ned, indtil du ser menuen Plugins:Klik på knappen Simple plugins. En side med alle de aktive plugins, der tillader undersøgelsesadministratorer at vælge visse plugin-relaterede indstillinger, vil blive vist:I ovenstående skærmbillede er "AuditLog" plugin'et aktivt og spørger undersøgelsesadministratoren, om undersøgelsesloggene skal revideres eller ej.


{{Alert|title=Attention|text=Bemærk venligst, at visse udbydere begrænser adgangen til tredjeparts plugins. For eksempel leverer LimeSurvey GmbH Professional-pakker (hurtig adgang til LimeSurvey-forekomster) uden at give sine brugere de nødvendige tilladelser til at installere tredjeparts-plugins på grund af sikkerhedsproblemer - f.eks. kan installationen af et ikke-understøttet plugin nedbryde din LimeSurvey-instans.} }

Andre plugin-relaterede oplysninger

Liste over centrale LimeSurvey-plugins

Klik på her for at se alle plugins, der er placeret som standard i din LimeSurvey-instans.

De kan aktiveres og konfigureres fra Plugin manager. Visse brugertilladelser er nødvendige for at aktivere og konfigurere dem.

Liste over tredjepartsplugins

En kort liste med tredjeparts-plugins, der kan bruges med visse LimeSurvey-udgivelser, kan findes her.