Actions

Plugin menu

From LimeSurvey Manual

This page is a translated version of the page Plugin menu and the translation is 100% complete.
Other languages:
English • ‎Nederlands • ‎日本語


Important.png  Attentie : Hier behandelen wij hoe je een plugin moet installeren en activeren. Opmerking: Plugins van derden zijn mogelijk niet veilig! Ze kunnen het programma stuk laten lopen! Ga alsjeblieft voorzichtig te werk! Neem eventueel voor advies contact op met de LimeSurvey-provider!Help.pngVoor de deskundigen is er ook een uitgebreidere uitleg.


Inleiding

Het volgende paneel geeft toegang tot de instellingen van de beschikbare LimeSurvey-plugins (deze bevinden zich in Pluginbeheer).


Om toegang te krijgen tot het lokale paneel plugins, klik op het tabblad Instellingen en blader je naar beneden totdat je het menu Plugins ziet:


Settings tab plugins.png


Klik op de knop Eenvoudige plugins. Een pagina met alle geïnstalleerde plugins waarmee enquêtebeheerders bepaalde plugin-gerelateerde instellingen kunnen kiezen, wordt getoond:


Settings tab plugin panel.png


In het bovenstaande scherm kun je zien dat de plugin "AuditLog" actief is en dat deze de enquêtebeheerder vraagt ​​of de enquête-logs moeten worden gecontroleerd.


Important.png  Attentie : Let op: bepaalde providers beperken het gebruik van plugins van derden. LimeSurvey GmbH biedt bijvoorbeeld Professional-pakketten (snelle toegang tot LimeSurvey-installaties) zonder de benodige machtigingen voor zijn gebruikers om plugins van derden te installeren vanwege beveiligingsproblemen - de installatie van een niet-ondersteunde plugin kan de werking van LimeSurvey verstoren.


Aanvullende informatie

Lijst met standaard LimeSurvey plugins

Deze plugins zijn standaard aanwezig in LimeSurvey.

Ze kunnen worden geactiveerd en geconfigureerd via Pluginbeheer. Hiervoor zijn bepaalde gebruikersrechten vereist.

Lijst met plugins van derden

Hier een overzicht met plugins van derden ingedeeld naar toepassing. Let op of de plugin geschikt is voor de eigen LimeSurvey-versie!