Actions

Transferarea unei instalații

From LimeSurvey Manual

This page is a translated version of the page Transferring an installation and the translation is 100% complete.

Este posibil să primiți sarcina de a muta instalarea LimeSurvey pe un nou server. Procesul ar trebui să fie simplu, dar se poate complica din cauza altor factori. Mai jos, puteți găsi informații despre cum să faceți transferul și la ce să aveți în vedere, precum și informații despre cum să vă recuperați după întâmpinarea oricăror probleme.

În general, singurele modificări de la o instalare nouă și curată sunt următoarele:

 1. config.php este de obicei schimbat pentru a stoca parametrii de bază de instalare, precum și orice setări personalizate făcute;
 2. ' upload/*' poate conține șabloane personalizate sau fișiere încărcate;
 3. Tabelele bazei de date SQL ar fi trebuit să aibă date adăugate la tabelele create la momentul instalării. Rețineți, de asemenea, că este posibil să fi fost create unele tabele noi pentru a salva copii ale indicativelor și ale datelor rezultate din sondajele active anterior sau în prezent. Aceste noi tabele sunt de obicei denumite „lime_survey_nnn...”’”, „lime_tokens_nnn...”’’, „lime_oldsurvey_nnn...” și „lime_oldtokens_nnn...” .

În caz contrar, cu excepția cazului în care ați intrat și ați făcut patch-uri personalizate pentru cod, modificările ar trebui limitate la aceste zone.

Scopul transferului unei instalații pe un sistem nou este similar cu actualizarea. Cea mai mare diferență este că pur și simplu încercăm să recreăm instalația existentă pe noul computer. Dacă doriți să faceți și upgrade la o versiune mai nouă, mai degrabă faceți acest lucru după ce ați transferat instalarea și ați verificat că funcționează.

Se transferă orice versiune

 • Pregătiți și salvați versiunea veche
  • Faceți o copie de rezervă a fișierelor din directorul de instalare și a bazei de date bazate pe SQL
   • La nivel de linie de comandă, creați un „.zip ' sau arhiva similară a întregului director de instalare arbore de fișiere
   • Utilizați phpMyAdmin sau similar pentru a exporta toate tabelele; sau utilizați butonul „LimeSurvey backup întreaga bază de date' care se află în dialogul Configuration, sub fila Avansat
  • Copiați separat fișierul config.php pentru a ușura procesul de editare
 • Mutați versiunea salvată pe noua mașină
  • Despachetați fișierele de instalare
   • Creați noul director de instalare (același nume este convenabil)
   • Despachetați /dezarhivați fișierele de instalare în același folder
  • Configurați baza de date SQL
   • Creați noua bază de date folosind phpMyAdmin sau o interfață de linie de comandă
   • Încărcați baza de date salvată bazată pe SQL în recreați tabelele și conținutul
 • Editați „config.php' pentru a reflecta modificările din versiunea veche și verificați instalarea
  • Aveți grijă să verificați și numele bazei de date, numele de utilizator și parola. ca numele serverului de instalare, calea URL și calea directorului fizic către instalare
  • Vizitați pagina de administrare a sondajului sau pagina unui sondaj activ și verificați dacă totul funcționează
 • Sunteți gata să mergeți acum :)
Dacă nu schimbați locația instalării LimeSurvey și doriți doar să o actualizați, parcurgeți același proces descris în secțiunea legată de Actualizarea LimeSurvey la o versiune mai nouă .


Lucruri care ar putea merge prost

Oricât de simplu pare, lucrurile par să meargă prost uneori. Respiră adânc. Verificați că ați urmat cu atenție pașii. În caz contrar, citiți mai jos pentru a vedea unde s-au blocat alți oameni pe parcurs.

Instalare PHP diferită pe fiecare mașină

Bază de date SQL diferită între mașini

Versiune diferită de LimeSurvey (instalarea și arhivele fișierelor de rezervă DB nu se potrivesc)

Există posibilitatea ca nu ați avut codul de rezervă de instalare corect pentru a se potrivi cu baza de date SQL pentru care ați făcut backup. Ar putea fi ușor să obțineți aceste copii de rezervă separate confuze, desincronizate sau separate în alt mod. Există câteva lucruri care vă pot ajuta să aflați ce versiune poate fi fiecare copie de rezervă. Când utilizați opțiunea de backup SQL „LimeSurvey”, numele implicit de fișier pe care îl creează are în nume data copiei de rezervă. De asemenea, dacă căutați în fișierul de backup al bazei de date SQL, veți găsi o secțiune care arată similar cu exemplul oferit mai jos în care este stocată versiunea bazei de date:

#---------------------------------------------- -------------------------
# Date de tabel pentru lime_settings_global
#------------- -------------------------------------------------- --------
INSERT INTO lime_settings_global VALUES("DBVersion","126");
....

Această valoare este folosită de programul de instalare pentru a determina modul în care se aplică modificări la tabelele la actualizare.