Actions

Prezentare

From LimeSurvey Manual

This page is a translated version of the page Presentation and the translation is 100% complete.

Introducere

Aici puteți edita setările legate de prezentare și navigare ale sondajului dvs. Aceste modificări afectează modul în care sondajul este prezentat participanților la sondaj. De exemplu, puteți alege să afișați numărul întrebărilor la începutul sondajului, o bară de progres sau statisticile curente ale sondajului odată ce acesta este finalizat, ....

Pentru a accesa panoul de prezentare, navigați la pagina de pornire a sondajului dvs., iar în fila Setări, selectați Prezentare.


Diferitele opțiuni au o opțiune corespunzătoare în Panoul de prezentare din setările globale. Ca rezultat, unele dintre funcții ar putea să nu poată fi selectate dacă au fost deja dezactivate/activate din Setări globale ale instalării dumneavoastră LImeSurvey. Setările globale înlocuiesc setările sondajului. Vă rugăm să rețineți că numai super-administratorii pot accesa setările globale.


Panoul de prezentare

Următoarele opțiuni pot fi găsite în acest panou:Întârziere de navigare (secunde)

Afișează numărul de secunde înainte ca butoanele anterior, următoare și de trimitere să fie activate. Dacă nu este specificat niciuna, opțiunea va folosi valoarea implicită, care este „0” (secunde).

Afișează indexul întrebărilor / Permite sărituri

Un index al întrebărilor poate fi afișat în sondaj dacă această funcție este activată, permițând utilizatorului să treacă de la un grup de întrebări la altul. Puteți alege următoarele:

  • Dezactivat: Dacă această opțiune este selectată, nu este afișat niciun index în sondaj;
  • Incremental: Dacă această opțiune este selectată, grupurile de întrebări vor fi afișate progresiv într-un meniu index situat pe pagina sondajului. Aveți voie să „săriți” numai la grupurile de întrebări care au fost vizitate/accesate anterior;
  • Full: Trecerea de la un grup de întrebări la un grup de întrebări este permisă prin meniul index.

Afișați numele grupului și/sau descrierea grupului

Sondajul dvs. va arăta participanților la sondaj numele și/sau descrierile grupurilor pentru grupurile de întrebări.

Afișați numărul întrebării și/sau codul

Ce trebuie arătat participanților la sondaj - numărul întrebării și/sau codul întrebării, ambele sau niciunul. Numărul întrebărilor este afișat în momentul în care un participant dorește să înceapă sondajul, în timp ce codul întrebării este afișat lângă fiecare întrebare din sondaj.

Afișați „Fără răspuns”

Când un buton radio sau o întrebare de tip selectare care conține răspunsuri editabile (de ex.: întrebări cu listă și matrice) are activat „Afișați „Fără răspuns”” și este, de asemenea, nu este obligatoriu, pentru fiecare subîntrebare este afișată o intrare suplimentară „Fără răspuns”. În acest fel, participanții pot alege să nu răspundă la întrebarea/subîntrebarea respectivă. În calitate de administrator de sondaj, sunt disponibile următoarele două opțiuni:
  • Pornit : Dacă această opțiune este selectată, participanții pot alege opțiunea „fără răspuns” atunci când vine vorba de selectarea unui răspuns pentru o întrebare neobligatorie.
  • Dezactivat : Dacă este selectată, opțiunea „fără răspuns” nu va fi afișată ca răspuns posibil pentru nicio întrebare neobligatorie.


Dacă super-administratorul alege să se afișeze opțiunea „Fără răspuns” (din setări globale), „Afișează „Fără răspuns””’’’ a localului câmpul sondajului devine neselectabil deoarece setările globale depășesc setările sondajului (idem pentru cazul „Oprit”). Pentru a oferi libertate administratorilor de sondaj, super-administratorul trebuie să aleagă „Selectabil” pentru opțiunea „Afișare „Fără răspuns”” din setările globale ale instalării LimeSurvey.


Afișează „Există X întrebări în acest sondaj

Afișează numărul total de întrebări din sondajul tău.

Afișați ecranul de întâmpinare

Dacă este dezactivat, mesaj text de bun venit nu va mai fi afișat la începutul sondajului.

Permite navigarea înapoi

Dacă este activată, utilizatorii pot naviga înapoi și pot modifica răspunsurile anterioare.

.

Afișați tastatura pe ecran

Dacă este activată, va fi afișată o tastatură pe ecran când răspundeți la întrebările care necesită introducerea informațiilor.

Afișează bara de progres

Afișează participanților la sondaj o bară de progres care subliniază cât de mult din sondaj a fost completat și cât mai rămâne de completat.

Participanții pot imprima răspunsurile

Dacă este activată, participanții la sondaj pot alege la sfârșitul sondajului să-și imprime răspunsurile.

Statistici publice

Un link către un set de statistici curente ale sondajului va fi afișat la sfârșitul sondajului dacă această opțiune este activată.

Afișați grafice în statisticile publice

Dacă este activată, graficele vor fi afișate și în statisticile publice la sfârșitul sondajului. Vă rugăm să rețineți că „Opțiunea de statistici publice” trebuie să fie activată pentru a permite participanților la sondaj să vadă graficele din statisticile publice.

Încărcarea automată a adresei URL la finalizarea sondajului

Adresa URL finală devine un link de redirecționare odată ce sondajul este finalizat dacă această opțiune este activată.