Actions

LimeSurvey-brugere

From LimeSurvey Manual

This page is a translated version of the page LimeSurvey Users and the translation is 100% complete.

Der er flere klasser af mulige personer, der får adgang til en LimeSurvey-installation. Men kun én gruppe mennesker tilhører kategorien bruger, kategorien som er beskrevet i koden og dokumentationen. Så lad os tage et kig på, hvad kategorien bruger betyder for os, så vi bedre kan forstå programmets terminologi.

Klasse Beskrivelse
Installationsadministrator De personer, der opretter brugerkonti for at give andre mulighed for at oprette, redigere, aktivere og/eller se undersøgelser og deres resultater. De kunne få adgang til at redigere skabelonerne, etiketsættene og/eller andre nøglefunktioner uafhængigt af en bestemt lagret undersøgelse.
Survey Administrator En person med en konto, der får en vis ledelsesadgang til en bestemt undersøgelse. Hver undersøgelse kan have sit eget sæt brugere med specifikke rettigheder til at manipulere den. Disse rettigheder kan være så brede som at aktivere en undersøgelse og eventuelt redigere dens spørgsmålsgrundlag. De kan være så lave som blot i stand til at gennemgå resultaterne til dato.
Deltager De mennesker, der blot svarer eller deltager i en undersøgelse. De har måske eller måske ikke token-adgang. De behøver ikke en login-konto til den administrative grænseflade og betegnes derfor ikke som brugere.
Installer En særlig klasse af personer, som har adgang til MySQL-databaseserveren (eller lignende) og (eventuelt) til styresystemets kommandolinjegrænseflade (CLI) for at installere og konfigurere undersøgelsessoftwaren. Denne person bliver normalt bedt om at konfigurere den oprindelige Superadmin-brugerkonto, hvorfra andre brugerkonti kan oprettes.
Udvikler En særlig klasse af personer, der har adgang til kildekoden og kan manipulere den for at ændre programmets adfærd.

Bemærk venligst: En omfattende liste vil snart blive tilføjet.