Actions

Instalarea pachetului LimeSurvey XAMPP

From LimeSurvey Manual

This page is a translated version of the page Installation of the LimeSurvey XAMPP package and the translation is 88% complete.
Outdated translations are marked like this.


  Atenție : Vă rugăm să rețineți că LimeSurvey GmbH nu mai oferă o instalare locală LimeSurvey prin XAMPP! Vă rugăm să căutați online cea mai recentă versiune XAMPP!General

Aceste instrucțiuni vă vor arăta cum să instalați și să rulați pachetul LimeSurvey XAMPP pe computerul local Windows. Vă rugăm să rețineți că pachetul XAMPP nu trebuie utilizat pentru un server de producție, deoarece este optimizat pentru un mediu cu un singur utilizator.

Cerințe

Sistemul dvs. Windows trebuie să îndeplinească următoarea cerință

  • 64 MB RAM
  • 350 MB disc fix gratuit
  • Windows NT, 2000, 2003, XP, VISTA, Windows 7, Windows 8 sau Windows 10.

Pași

  1. Descărcați mai întâi cel mai recent fișier de pachet LimeSurvey XAMPP online.
  2. Executați fișierul. Doar urmați pașii de instalare - de obicei nu trebuie să schimbați nimic.
  3. După finalizarea instalării, ar trebui să se deschidă o fereastră de browser care să indice către http://localhost/admin.
  4. Conectați-vă folosind numele de utilizator „ admin" și parola "parolă". Începeți să vă creați sondajele.

Sugestii suplimentare

  • LimeSurvey are nevoie de un software de server web care rulează (Apache) și o bază de date (MySQL), care sunt ambele instalate de pachetul XAMPP. Ambele aplicații sunt pornite automat de configurare. După ce reporniți computerul, va trebui să le porniți din nou utilizând panoul de control XAMPP. Dacă doriți ca acestea să pornească automat la pornire, puteți utiliza panoul de control XAMPP pentru a instala aplicațiile ca servicii - doar bifați casetele aferente din panoul de control XAMPP.
  • Pachetele XAMPP sunt menite doar pentru a putea instala LimeSurvey pe computerul dvs. local într-un mod simplu. Nu va/nu ar trebui să fie posibil ca cineva de pe Internet să vă acceseze sondajele.
  • Pachetul XAMPP este conceput ca o soluție pentru un singur utilizator și nu trebuie instalat pe un server web real.