Actions

Translations

Difference between revisions of "Setting conditions/3/sl"

From LimeSurvey Manual

 
Line 1: Line 1:
Od verzije 1.92 dalje se nadzor nad navigacijo in razvejanostjo povezav izvaja z [[Expression Manager/sl|Upravljalnikom izrazov]] (EM). Kljub temu še vedno lahko uporabljate urejevalnik pogojev kot je opisano spodaj. Vendar Upravljalnik izrazov pretvori pogoje v enačbo relevantnosti. LimeSurvey med anketiranjem prebira le še relevantne enačbe, s čimer odpravlja potrebo po večkratnem prebiranju podatkovne baze against the conditions table.
+
Od verzije 1.92 dalje se nadzor nad navigacijo in razvejanostjo povezav izvaja z [[Expression Manager/sl|Upravljalnikom izrazov]] (EM). Kljub temu še vedno lahko uporabljate urejevalnik pogojev kot je opisano spodaj. Prednost upravljalnika izrazov je, da pretvori pogoje v enačbo relevantnosti. Tako LimeSurvey med anketiranjem prebira le še relevantne enačbe, s čemer se odpravlja potreba po večkratnem prebiranju podatkovne baze kot je to potrebno v primeru pogojev in dostopanja do tabele pogojev.
**** ????? **************
 

Latest revision as of 10:14, 16 February 2014

Od verzije 1.92 dalje se nadzor nad navigacijo in razvejanostjo povezav izvaja z Upravljalnikom izrazov (EM). Kljub temu še vedno lahko uporabljate urejevalnik pogojev kot je opisano spodaj. Prednost upravljalnika izrazov je, da pretvori pogoje v enačbo relevantnosti. Tako LimeSurvey med anketiranjem prebira le še relevantne enačbe, s čemer se odpravlja potreba po večkratnem prebiranju podatkovne baze kot je to potrebno v primeru pogojev in dostopanja do tabele pogojev.