Actions

Tekstelementer

From LimeSurvey Manual

Revision as of 12:32, 29 December 2023 by Maren.fritz (talk | contribs) (Created page with "<div class="simplebox">File:help.png '''Tip:''' Hvis det er aktiveret fra globale indstillinger, skal du bruge Global_settings#General|HTML edi...")
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)


Introduktion

Fra survey text elements panel kan du redigere titlen på undersøgelsen og dens beskrivelse, velkomst- og slutbeskeder, slut-URL for din undersøgelse og formatet på decimaltegn og dato .

For at se eller ændre tekstelementerne skal du klikke på fanen Indstillinger og vælge Tekstelementer.


Survey tekstelementer panel

Følgende felter er placeret i dette panel:Survey title

Titlen på undersøgelsen kan ændres i dette felt.

Survey Alias (New in 5.5 )

Du har mulighed for at tildele "alias" til en undersøgelse, så deltagerne kan tage undersøgelsen ved hjælp af en venlig URL.

Undersøgelsens alias kan ændres i dette felt. Du kan have forskellige alias pr. sprog. Du behøver ikke at angive alias for alle sprog.

Efter indstilling af alias vil den korte/venlige URL være tilgængelig i undersøgelsesoversigten, der skal deles.

Beskrivelse

Du kan tilføje en undersøgelsesbeskrivelse.


Slut URL

Du har mulighed for at omdirigere brugere til en anden side, når de gennemfører undersøgelsen. Hvis du ønsker at omdirigere dem, skal du indtaste URL'en og aktivere indstillingen automatisk indlæs URL, der er placeret under Presentation & navigation fane.

Du kan konstruere din url, se detaljer på vej til at gøre.

URL-beskrivelse

En kortslutnings-URL-beskrivelse kan tilføjes i tilfælde af, at brugeren omdirigeres til en ikke-relateret undersøgelseswebside. Det kan hjælpe undersøgelsesadministratoren med at tilføje noter i forhold til brugen af den respektive URL.

Datoformat

Denne mulighed er vigtig, når du vil optage tidsstempler sammen med undersøgelsesdeltagernes svar. Hvis du klikker på den, vil en rulleliste med en række datoformater blive vist. Vælg den, der passer til dine undersøgelsesdeltagere. Glem ikke, at forskellige datoformater bruges over hele verden. For eksempel anbefales det at bruge et andet tidsformat, hvis din undersøgelse fokuserer på det amerikanske marked (mm-dd-åååå) og ikke på det britiske marked (dd-mm-åå).

Decimaltegn

To muligheder er tilgængelige: prik (.) og komma (,). Vælg den, der passer til det sted, hvor du udfører dit studie (f.eks. USA vs Tyskland).


Velkomstbesked

Skriv en besked, der byder deltagerne velkommen, når de får adgang til dit undersøgelseslink.


Slutbesked

Skriv en meddelelse, der vil blive vist for deltagerne i undersøgelsen, når de gennemfører undersøgelsen. Hvis slut-URL-feltet automatisk indlæses, vil slutmeddelelsen ikke længere blive vist.

Tip: Hvis det er aktiveret fra globale indstillinger, skal du bruge HTML editor for bedre at tilpasse velkomsten og slutningen beskeder og beskrivelsen af undersøgelsen.
Hvis din undersøgelse er flersproget, vil hvert sprog have en tilsvarende fane på sprogværktøjslinjen (de vil blive vist efter grundsproget).