Actions

Faceți backup pentru întreaga bază de date

From LimeSurvey Manual

Revision as of 16:01, 25 October 2023 by Maren.fritz (talk | contribs) (Created page with "Această opțiune este folosită și atunci când se efectuează modificări ale diferitelor setări (de exemplu, în cod). În acest fel, vă securizați datele în cazul în...")
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)

General

Dacă doriți să actualizați instalarea LimeSurvey sau să o transferați într-o altă locație/server, vă recomandăm să faceți o copie de rezervă a tuturor datelor (întrebări, participanți, răspunsuri etc.). În acest scop, puteți utiliza funcția „Copie de rezervă a întregii baze de date”.După ce faceți clic pe „Copie de rezervă a întregii baze de date”, se va afișa o fereastră care vă va întreba unde doriți să salvați backupul bazei de date .sql.

Această copie de rezervă este recomandată atunci când doriți să:

Notă: Dacă utilizați funcționalitatea ComfortUpdate, o copie de rezervă a bazei de date este creată automat în folderul /tmp.

Această opțiune este folosită și atunci când se efectuează modificări ale diferitelor setări (de exemplu, în cod). În acest fel, vă securizați datele în cazul în care există probleme cu aplicația.