Actions

QS

QS: Időkorlátos figyelmeztetési stílus

From LimeSurvey Manual

This page is a translated version of the page QS:Time limit warning style and the translation is 100% complete.


Időkorlát figyelmeztetés CSS stílus (time_limit_warning_style)

Leírás

Engedélyezi (és felülbírálja az alapértelmezett) css stílust, amely az időkorlátra figyelmeztető üzenet megjelenítésére szolgál. Az attribútum alapértelmezett stílusértéke lesz használva, ha nem létezik, ami a következő: 'top: 10px; bal: 35%; szélesség: 30%; magasság: 60px; padding: 16px; keret: 8px tömör #555; háttérszín: fehér; z-index: 1001; szöveg igazítása: középre; túlcsordulás: auto'.

Az attribútumba beírt bármely szöveg felülírja a figyelmeztető üzenet teljes alapértelmezett css-stílusát, ezért ügyeljen az attribútum értékének megadásakor. Erősen ajánlott a z-index érték újbóli használata, vagy legalább a z-index érték alacsonyabb legyen, mint a time_limit_message_style attribútum (amely alapértelmezés szerint 1002).

Ez a beállítás csak akkor érvényes, ha az általános 'időkorlát beállítás aktiválva van. Ez a beállítás egy második figyelmeztető üzenethez is létezik.

Példa

felső: 10px; bal: 35%; szélesség: 30%; magasság: 60px; padding: 16px; keret: 8px tömör #555; háttérszín: szürke; fehér szín; z-index: 1001; szöveg igazítása: középre; túlcsordulás: auto


Kategória:KérdésbeállításokKategória:Kérdésidőzítő beállításai