Actions

QS

QS: Стил на предупреждение за ограничение във времето

From LimeSurvey Manual

This page is a translated version of the page QS:Time limit warning style and the translation is 100% complete.


CSS стил на предупреждение за ограничение във времето (time_limit_warning_style)

Описание

Той позволява (и заменя стандартния) css стил, използван за показване на предупредителното съобщение за времево ограничение. Стойността на стила по подразбиране за този атрибут ще се използва, ако не съществува, което е: 'top: 10px; ляво: 35%; ширина: 30%; височина: 60px; подложка: 16px; граница: плътна 8px #555; цвят на фона: бял; z-индекс: 1001; подравняване на текст: център; препълване: авто'.

Всеки текст, въведен в този атрибут, ще замени целия стил на css по подразбиране за предупредителното съобщение, така че трябва да се уверите, че сте внимателни, когато въвеждате стойност за този атрибут. Силно се препоръчва да използвате повторно стойността на z-index или поне стойността на z-index да бъде по-ниска от тази, използвана за атрибута time_limit_message_style (който по подразбиране е 1002).

Тази настройка е приложима само ако е активирана общата настройка за времево ограничение. Тази настройка съществува и за второ предупредително съобщение.

Пример

отгоре: 10px; ляво: 35%; ширина: 30%; височина: 60px; подложка: 16px; граница: плътна 8px #555; цвят на фона: сив; цвят: бял; z-индекс: 1001; подравняване на текст: център; преливане: авто


Категория:Настройки за въпросиКатегория:Опции за таймер за въпроси