Actions

Nastavitve pravilnika o podatkih

From LimeSurvey Manual

This page is a translated version of the page Data policy settings and the translation is 100% complete.

Uvod

Naslednja plošča vam omogoča, da dodate svoje lastno besedilo politike ankete, ki ga morajo, če je omogočeno, sprejeti s strani vaših udeležencev, da lahko izpolnite anketo.

Nastavitev pravilnika o podatkih se nahaja pod zavihkom 'Nastavitve.


Nastavitve politik podatkov

Na plošči »Nastavitve pravilnika o podatkih« lahko urejate naslednje možnosti:


Datoteka:Data policy settings panel.png


 • 'Pokaži besedilo politike ankete z obveznim potrditvenim poljem: Če je omogočeno, bo udeležencem ankete na pozdravni strani prikazano obvestilo o politiki (npr. glede varstva osebnih podatkov). Na voljo so naslednje možnosti:
  • Ne prikaži : če izberete, udeležencem ankete ne bo prikazano nobeno obvestilo o politiki.
  • Prikaži kot besedilo : če je omogočeno, za pozdravnim sporočilom bo prikazano celotno besedilo varnosti podatkov/politike. Potrditveno polje bo prikazano na dnu besedila.
  • Zločljivo besedilo : Če je omogočeno, bo prikazano samo besedilo potrditvenega polja. Za dostop do celotnega besedila politike/varnosti podatkov bodo morali udeleženci ankete klikniti gumb 'Prikaži politiko, ki se nahaja pod besedilom potrditvenega polja.
 • 'Oznaka potrditvenega polja politike podatkov ankete:' Izpolnite naslednje polje, da dodate besedilo, za katerega želite, da je prikazano poleg potrditvenega polja, ki ga morajo odkljukati udeleženci vaše ankete, da izpolnijo anketo. Če je prazno, je privzeto besedilo: "Če želite nadaljevati, najprej sprejmite naš pravilnik o anketnih podatkih".
 • 'Sporočilo o politiki anketnih podatkov:' Izpolnite besedilno polje, da dodate vse informacije, povezane z vašo politiko anketnih podatkov (npr. kje so podatki shranjeni, kako dolgo itd.).
 • 'Sporočilo o napaki pravilnika o anketnih podatkih:' V primeru, da udeleženec pozabi označiti potrditveno polje pravilnika o anketnih podatkih, se na zaslonu prikaže sporočilo iz tega besedilnega polja.
 • 'Survey Pravno obvestilo' (Opomba: Ta funkcija je na voljo samo v LimeSurvey Cloud.)':' Izpolnite besedilno polje, da dodate vse informacije v zvezi z vašim pravnim obvestilom (npr. pravice, dolžnosti obveznosti).
  Opomba: Ta funkcija je na voljo samo v LimeSurvey Cloud.
 • 'Pokaži politiko podatkov v anketi' (Opomba: Ta funkcija je na voljo samo v LimeSurvey Cloud.)':' Tukaj lahko izberete, ali želite prikazati "politiko podatkov" ali ne na vseh straneh ankete. Če kliknete ta gumb, se prikaže pojavno okno (modalno) s sporočilom "podatkovna politika".
 • 'Pokaži pravno obvestilo v anketi' (Opomba: Ta funkcija je na voljo samo v LimeSurvey Cloud.)':' Ali želite prikazati gumb "pravno obvestilo" na vseh straneh ankete. Ko kliknete, se prikaže gumb s pojavnim oknom (modalno) s "pravnim obvestilom".
  Opomba: Ta funkcija je na voljo samo v LimeSurvey Cloud.
Datoteka:help.png Če želite določiti povezavo do pravilnika o anketnih podatkih, nastavite "Prikaži besedilo pravilnika ankete z obveznim potrditvenim poljem" na "Zločljivo besedilo" in uporabite ogradne oznake { STARTPOLICYLINK} in {ENDPOLICYLINK} v polju »Oznaka potrditvenega polja pravilnika o podatkih ankete«, da določite povezavo, ki odpre pojavno okno pravilnika. Če ograda ni podana, bo dodatek.
Datoteka:help.png Opomba: Če so vprašanja prikazana na strani 'Vse v enem', potrditveno polje 'Politika podatkov o anketi' ni prikazano in anketa je prikazana.