Actions

Translations

Difference between revisions of "Timing statistics/28/nl"

From LimeSurvey Manual

(Created page with "Als het attribuut "terugbladeren toestaan" is ingeschakeld, kun je naar een van de eerdere antwoorden gaan en het antwoord corrigere...")
 
 
Line 1: Line 1:
Als het attribuut "[[Presentation/nl#Terugbladeren toestaan|terugbladeren toestaan]]" is ingeschakeld, kun je naar een van de eerdere antwoorden gaan en het antwoord corrigeren. De "tijdmetingen" werken op de achtergrond en tellen hoeveel tijd je aan elke enquêtepagina besteedde, waarbij de resultaten van elk bezoek worden opgeteld.
+
Als het attribuut [[Presentation/nl#Terugbladeren toestaan|terugbladeren toestaan]] is ingeschakeld, kun je naar een van de eerdere antwoorden gaan en het antwoord wijzigen. De "tijdmetingen" werken op de achtergrond en tellen hoeveel tijd je per  enquêtepagina besteed, waarbij de resultaten van elk bezoek worden opgeteld.

Latest revision as of 21:34, 21 July 2019

Message definition (Timing statistics)
If survey attribute "[[Presentation#Allow_backward_navigation|backward navigation]]" is enabled, you can go to one of your previous answers and correct the response. The "timings" work in background, counting how much time you spent on each survey page, aggregating the results from each visit.
TranslationAls het attribuut [[Presentation/nl#Terugbladeren toestaan|terugbladeren toestaan]] is ingeschakeld, kun je naar een van de eerdere antwoorden gaan en het antwoord wijzigen. De "tijdmetingen" werken op de achtergrond en tellen hoeveel tijd je per  enquêtepagina besteed, waarbij de resultaten van elk bezoek worden opgeteld.

Als het attribuut terugbladeren toestaan is ingeschakeld, kun je naar een van de eerdere antwoorden gaan en het antwoord wijzigen. De "tijdmetingen" werken op de achtergrond en tellen hoeveel tijd je per enquêtepagina besteed, waarbij de resultaten van elk bezoek worden opgeteld.