Actions

Translations

Difference between revisions of "New Template System in LS3.x/14/nl"

From LimeSurvey Manual

(Created page with "Als je nu naar de uploadmap gaat (eventueel met je file/ftp client), zie je dat er een map '''upload/templates/extends_monochrome''' is aangemaakt. Het bevat een XML-bestand...")
 
 
Line 1: Line 1:
Als je nu naar de uploadmap gaat (eventueel met je file/ftp client), zie je dat er een map '''upload/templates/extends_monochrome''' is aangemaakt.  
+
Als je nu naar de uploadmap gaat (eventueel met je file/ftp client), zie je dat er een map '''upload/themes/extends_monochrome''' is aangemaakt.  
Het bevat een XML-bestand en mappen, maar de meeste zijn leeg. Er zijn geen views, CSS of JavaScript. Maar je kunt het nieuwe sjabloon al wel selecteren bij een enquête, het is nu nog 100% gelijk aan het sjabloon monochrome.
+
Het bevat een XML-bestand en mappen, maar de meeste zijn leeg. Er zijn geen views, CSS of JavaScript. Maar je kunt het nieuwe thema al wel selecteren bij een enquête, het is nu nog 100% gelijk aan het thema monochrome.

Latest revision as of 19:36, 14 May 2019

Message definition (New Template System in LS3.x)
If you now go to the upload directory (with your file/ftp client), you’ll see that a new directory has been created: '''upload/themes/extends_monochrome'''
It contains an XML file and directories, but most directories are empty. It has neither views nor CSS nor JS. But, you can still select this theme as a normal one from a survey and it will look exactly like the monochrome theme.
TranslationAls je nu naar de uploadmap gaat (eventueel met je file/ftp client), zie je dat er een map '''upload/themes/extends_monochrome''' is aangemaakt. 
Het bevat een XML-bestand en mappen, maar de meeste zijn leeg. Er zijn geen views, CSS of JavaScript. Maar je kunt het nieuwe thema al wel selecteren bij een enquête, het is nu nog 100% gelijk aan het thema monochrome.

Als je nu naar de uploadmap gaat (eventueel met je file/ftp client), zie je dat er een map upload/themes/extends_monochrome is aangemaakt. Het bevat een XML-bestand en mappen, maar de meeste zijn leeg. Er zijn geen views, CSS of JavaScript. Maar je kunt het nieuwe thema al wel selecteren bij een enquête, het is nu nog 100% gelijk aan het thema monochrome.