Actions

Translations

LimeSurvey PRO vs LimeSurvey CE/13/nl

From LimeSurvey Manual

Revision as of 17:22, 5 June 2021 by Han (talk | contribs)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Verschillen
LimeSurvey Cloud LimeSurvey CE
Hosting verzorgt door LimeSurvey. In 5 minuten een werkende installatie. De gebruiker zorgt voor de hosting.
U kunt kiezen uit de types: [FREE, BASIC, EXPERT en ENTERPRISE]. U kunt de gratis versie gebruiken of een van de premium packages (incl. functie ComfortUpdate, toegang tot oudere versies en veel beschikbare sjablonen).
U gebruikt altijd de nieuwste stabiele versie. U kunt de nieuwste versie gebruiken maar ook kiezen om een oudere versie te gebruiken.
Inclusief technische ondersteuning bij de betaalde packages. Inclusief technische ondersteuning van ComfortUpdate bij de premium packages.
Bevat alle functies van LimeSurvey. Bevat alle functies van LimeSurvey.
LimeSurvey Cloud bevat herinneringen voor de beperking wat het aantal responsen en de opslag betreft, zoals bij het abonnement is aangegeven. LimeSurvey CE kent deze herinneringen niet, de ruimte wordt beperkt door de ruimte op uw computer dan wel server.
Geen directe toegang tot server. Dat betekent dat u third-party plugins/extensions allen via ons kunt toevoegen. Dat bepaalt uzelf met de instellingen en het gebruik van extensions/add-ons.
Bij kleine wijzigingen wordt de upgrade automatisch door ons gedaan. Bij een grote wijziging bepaalt u wanneer die wordt gedaan. De functie ComfortUpdate zorgt voor de upgrade. Maar dat kan ook handmatig.
U hoeft geen tijd te besteden aan het hosten en het instellen van de server of de installatie. Ideaal voor doe-het-zelfers met technische kennis. Onze handleiding is daarbij een prima ondersteuning.
Betrouwbare respons, ook door het abonnement da automatisch verlengd wordt. Dat wordt bepaald door uw server en de configuratie.
U bent flexibel omdat u tot 3 dagen voor de verlenging kunt kiezen voor beëindiging van het abonnement. De software draait op uw servers. Dat wordt bepaald door uw eigen provider.